Wolfenstein: The New Order
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Re: Wolfenstein: The New Order
kurna som to presiel ale nechapem ten koniec s bossom... na strednej obtiaznosti velmi frustrujuce a opakovane, premrstena obtiaznost
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
nepoznaju winrar ?hulo92 napísal:43,6 gb - steam verzia, stahovalo mi presne 40,5 gbPer napísal:ak ma instalacka 40GB,kolko ma nainstalovana hra ?
- bassgenerator
- Používateľ
Neviem ci by ti winrar nejak pomohol, stahoval by si aj tak bezmala 40GB
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak vsade pisu ze hra je oldschool, co sa aj hned prejavilo, presne tak sa tam bludim ako naposledy v doom II. jednoducho vobec netusim ktorym smerom sa mam vybrat, som na zaciatku ked som zabil nemcov okolo prveho kanonu, mal by som najst nejake dalsie, ale v komplexu sa von nedostanem...
Spoiler: ukázať
- bassgenerator
- Používateľ
tlacidlo M (mapka) a mas tam otazniky alebo zlte ciele k tym sa dostanes coby dub, ved je to obycajna tupa koridorovka, k cielu vedie jedna cesticka nanajvys 2
este sa mi nestalo ze by som netrafil niekde, mapku som otvoril cca 4x
este sa mi nestalo ze by som netrafil niekde, mapku som otvoril cca 4x
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
ako je to linearnejsie nez... problemom moze byt, ze to nie su uzke koridory ale skor take areny, ktore treba vymlatit
mapa ale funguje velmi dobre az na par vynimiek
inak ja som sa na zaciatku zasekol, ked som vyliezol do tej budovy som nevedel kam ist, bolo treba zliezt po retazy dole
bassgenerator: final boss bol az moc easy, ak si si naneho posetril rakety
mapa ale funguje velmi dobre az na par vynimiek
inak ja som sa na zaciatku zasekol, ked som vyliezol do tej budovy som nevedel kam ist, bolo treba zliezt po retazy dole
bassgenerator: final boss bol az moc easy, ak si si naneho posetril rakety
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- bassgenerator
- Používateľ
hej len sa mi zdalo ze uplna finisovka "jeho tretie dorazenie" nebudemat konca, vymlatil som do neho co slo...
- bassgenerator
- Používateľ
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Dnes som to prešiel
Na "I am Death incarnate!"
Niektoré pasáže boli fakt ťažké, ale po pár pokusoch a cigaretách šlo zvládnuť každú.
Zabiť finálneho bossa(deathshread) sa mi ale podarilo asi na 20x pokus, čo dosť prehnali. Ale zas je to final boss
Z toho prvých 10 pokusov som netušil, že čo vlastne robiť. (akoukoľvek zbraňou ho priamo v robotovi trafiť)
Pocity z hry mám veľmi dobré a fakt už dávno som hral takúto dobrú singleplayer fps.
Úsmev na tvári mi vyčaril nightmare mód, čo je vlastne prvý level starého wolfa. (po prespatí na matraci na 2.posch v tajnej báze)
Na konci staty:
Times died: 59
Total kills: 947
Shots fired: 29990
Niekedy bolo rozumnejšie zobrať nohy na plecia a prebehnúť cez plnú chodbu náckov ako si minúť strelivo ktorého bolo miestami málo.
Z tých nemeckých pokrikov mám už fakt dosť
Na "I am Death incarnate!"
Niektoré pasáže boli fakt ťažké, ale po pár pokusoch a cigaretách šlo zvládnuť každú.
Zabiť finálneho bossa(deathshread) sa mi ale podarilo asi na 20x pokus, čo dosť prehnali. Ale zas je to final boss
Z toho prvých 10 pokusov som netušil, že čo vlastne robiť. (akoukoľvek zbraňou ho priamo v robotovi trafiť)
Pocity z hry mám veľmi dobré a fakt už dávno som hral takúto dobrú singleplayer fps.
Úsmev na tvári mi vyčaril nightmare mód, čo je vlastne prvý level starého wolfa. (po prespatí na matraci na 2.posch v tajnej báze)
Na konci staty:
Times died: 59
Total kills: 947
Shots fired: 29990
Niekedy bolo rozumnejšie zobrať nohy na plecia a prebehnúť cez plnú chodbu náckov ako si minúť strelivo ktorého bolo miestami málo.
Z tých nemeckých pokrikov mám už fakt dosť
- bassgenerator
- Používateľ
ja som bossa potom dal druhykrat za cca 3 minuty nebolo co riesit:
- lietadlo69
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28
dnes objednane za 30€(krabicova verzia). uz sa nemozem dockat
wolf sa uz instaluje, vecer idem na TO
wolf sa uz instaluje, vecer idem na TO
cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60
Tak mám to dohrané a je to síce super, ale je to fakt veľmi veľmi ťažké. Hral som to na 2. najťažšej úrovni a 281x ma zabili. A posledný boss a vôbec celá posledná scenéria, bola neskutočne ťažká. Tak mi nehovorte že sa dal zabiť raz dva. Fakt si neviem predstaviť, kebyže to začnem hrať na uber urovni, to sa asi ani nebude dať hrať
- bassgenerator
- Používateľ
ako rozmiestnenie lekarniciek a stitov je v pohode aj enemy +"plecharcina" ...ale najcastejsie som chcipal kvoli tomu ze napriklad vykosil som bocnu miestnost a zakon schvalnosti, ked dobijam plazmovu zbran vtedy sa odniekadial spavne nacek a jebe do mna, tak najcastejsie vtedy...
n a hrad obtiaznosti uz treba chodit samozrejme opatrnejsie a "rambo akcia" samozrejme je neucina
n a hrad obtiaznosti uz treba chodit samozrejme opatrnejsie a "rambo akcia" samozrejme je neucina
Prave som dohral misiu s tym mostom a vlakom, este daleko do konca?
.