Dobry den,
kto ma skusenosti s tymto programom ?
Pro Engeneer
Pro Engeneer
edit by 369.....I am your father !
tazko povedat, nie je mi velmi jasne naco sa ten program pouziva, ale ked sa mi ho podarilo zvladnut mohol by som brat fusky v otcovej robote. je mi jasne ze to nieje program typu word, ze sa da zvladnut za tyzden, ale predsa, vzdy lepsie ako manit CS do nemoty.
Thx, inac ujo google je skupy na slovo, alebo asi ja som lama.
Thx, inac ujo google je skupy na slovo, alebo asi ja som lama.
Strucne povedane. To co kedysi inzinieri kreslili na tie velke tabule rucne...kazdy vyrobok, jeho rozmery, kóty... Tak toto iste sa teraz robi cez PC pomocou tohto programu.UrSuS napísal:tazko povedat, nie je mi velmi jasne naco sa ten program pouziva
Pracovat snim sa ucia vysokoskolaci prevazne strojneho zamerania.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Re: hm
ofc ze nie ja, ale firma ma, oco v nej robi, odtadial to budem mat, koniec koncov, fusky budem robit pre nich.. cize toto nie je problemandynko napísal:predpokladam, ze ho mas zakupeny a za licenciu si zaplatil 300 000 ci stoji viac? stratil som uz prehlad v CAD programoch...
Re: hm
neviem ci je to s prenosom ProE-cka take jednoduche, ma to siettovu licenciu (treba na to crack)UrSuS napísal: ofc ze nie ja, ale firma ma, oco v nej robi, odtadial to budem mat, koniec koncov, fusky budem robit pre nich.. cize toto nie je problem
inac existuje kopec manualov, tutorialov, anglickych, slovenskych...
ale na kratenie chvil to asi neni ten najvhodnejsi kandidat, bez zvladnutia aspon zakladov zo strojariny ti bude knicomu, maximalne prekreslovat primityvne suciastky a je potrebne mat aj celkom dobre zvladnuty ProE, ale zas iniciative sa medze nekladu.