Smartphone 180 Eur
Re: Smartphone 180 Eur
Ešte nejake sluchadla k tomu ? Myslím tie také "špuntové" do uši .. Asi by stačilo aj toto to mam ja dobre sadnu do ucha a zvuk je slušný
Dobre a este Sony Xperia L blbost nie ?
Ak chceš ušetriť veľa love tak kúp Lko, procesor a grafiku to má rovnáku, nižšia frekvencia, ale čo ja viem, veľa ľudí sa sťažuje že tá spodná hrana je ostrá a ,,reže" ruku.. a ten displej nič moc oproti IPS
Nebuď šulino a kúp je LG
Nebuď šulino a kúp je LG
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Aug, 2012, 21:48
Podla mna Lumia 820. V bazare zozenies aj nove kusky pod 180 Euro. http://www.bazos.sk/search.php?hledat=l ... 5&kitx=anoDefiny napísal: Potrebujem :
-Kvalitný foťák (do tejto cenovej kategorii) teda 8mpx
-Wifi (Teda prístup na socialne siete FB, Youtube a google)
-Baterka musí vydržať jeden deň pri trochu viac používaní napríklad počúvaní hudby cez sluchadla možno 2 hodiny (použivam iba 1 sim)
-Aspoň 4 palcový displej
Nemôže to byť Prestigio,Huaweiu a ani Nokia (teda WP).. LG tiež nemusím
1. bod splna, myslim ze ma nadpriemerny fotoaparat.
2. Wifi samozrejme
3. Baterka by to mala zvladnut, ale treba objektivne povedat, ze to nie je velka slava
4. Displej ma 4.3"
Nesplna to ten posledny bod, ze nechces Nokiu. Mas ale realny argument, skusil si si ju v orange? Ak nie, tak tam nabehni a skus. Vyskusas iny system, fotoaparat a mozno sam uznas, ze za tu cenu lepsie nenajdes
Pridana hodnota je rychlost, slusne telo a stabilita
Už neskoro LG objednane v stredu dorazí
PS: Ten mobil je pre priateľku a ta tvrdo odmieta Nokiu asi preto že mala už 2 Tak chce niečo nové, mne to je jedno Bude mať teraz LG a ja si neskôr kupim nejaku Lumia 930 alebo niečo také Momentálne mám bazárovú 820
LOCK
PS: Ten mobil je pre priateľku a ta tvrdo odmieta Nokiu asi preto že mala už 2 Tak chce niečo nové, mne to je jedno Bude mať teraz LG a ja si neskôr kupim nejaku Lumia 930 alebo niečo také Momentálne mám bazárovú 820
LOCK