Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Uz by som aj tukol na objednavku 925tky len ma tam stale odradza ze TB tam nema mobilne bankovnictvo, takisto aj VIAMO, dost ma mrzi ze tam niesu oficialne G sluzby, uz ked tam su alternativy na gmail,YT ... je tam nejaka alternativa aj na hangouts?
Spoiler: ukázať
Cez IM+ sa dá chatovať cez hangouts, sú tam aj nejaké iné appky ako Gtalk ale tie som neskúšal
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
im+
funguju s hangouts dobre..ak by som siel cisto na hangoust berem icq..rychlejsie sa pripaja
funguju s hangouts dobre..ak by som siel cisto na hangoust berem icq..rychlejsie sa pripaja
Takze cez ten IM+ sa viem prihlasit na existujuci google ucet a chatovat tam cez hangouts klasicky ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ano..plus aj na fb,skype a milion dalsich..
akurat ale neexistuje klient,co ti vie v hangiouts regulerne poslat/prijat obrazok.. ty im posles vlastny link..a oni tebe google link..cele naprd..
akurat ale neexistuje klient,co ti vie v hangiouts regulerne poslat/prijat obrazok.. ty im posles vlastny link..a oni tebe google link..cele naprd..
Hm, zial asi nebudem moct ist do WP. Mobilne bankovnictvo vyuzivam skoro denne a nebudem menit banku kvoli tomu ze nemaju aplikaciu na jednu platformu. Pisal som im do live chatu a dostal som takuto odpoved:
Nechapem preco ked si uz dali tu namahu robit Citacku tak nespravili aj IB aplikaciu. 
Ja som si myslel ze oni uz zacali s vyvojom, ale oni stale "monituruju" podiel WP na SlovenskuTuto informaciu Vam zial neviem poskytnut. Vyvoj so zariadeniami Windows Phone na Slovensku sledujeme a takisto sledujeme aj podiel uzivatelov Citacky s tymto operacnym systemom. Klientov budeme o novinkach vcas informovat.

Hlavne že majú aplikáciu na google glass... Tatra banka je banda klaunov
Hej, ako toto nekomentujem ani s tou appkou na GG
Na WP sa vyhovoria ze nerobia app lebo nema velku fanusikovsku zakladnu na Slovensku, no narozdiel od WP Google Glass tu ma skoro kazdy

-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Konecne mi prisiel po reklamacke telefon, tak sa chcem spytat, vysiel uz ten update 8.1? pretoze mne nic nehlasi.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Oficiálna nie, ta príde koncom júna ale developer verzia hej.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
odkial to mas ze koncom jula ?
on napisal JUNA, ale tiez si myslim, ze to bude koncom JULA alebo v auguste, ma to prist v lete
-
- Čierna listina bazáru
Super dakujem,mesiac vydrzim ^^
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Na wpcentral bolo o tom info a povráva sa že to bude koncom juna alebo v juli, každopádne cez leto to bude takmer na 100%
-
- Čierna listina bazáru
Vidim,ze vo WP nastali zmeny.. Zrazu je v ponuke messenger. Avsak nefunguje mi ,pokial nebezi v pozadi... je to mozne?!