No asi ze nieco nove a bojim sa aby nahodou nieco neklaklo, MBU je asi v zaruke ale bral som ju z druhej ruky kde bola kupovana na firmu tak ze pokial viem je tam 6 mesiacov zaruka a to uz asi skoncilo.
No tych 250 € je prianie. Ide mi o to ze nevyuzivam nejako GPU a vedel by som si prestavit bezat na integrovanej, za ucelom usetrit, CPU bezi 4,4 GHz na zakladnom Turbe, ja mam tiez 4,4 GHz na 2600K, nejake percenta prida architektura a laka ma ze ta 4790K ma odstraneni problem s prenosom tepla a je proste zamerana na OC takze osobny rekord by mohol padnut, rad sa s tym pohrajem a hlavne bude mat tu zaruku keby nahodu nieco.
edit:// no 5 GHz bolo na vzduchu aj na 2600K max. 5,35 GHz a tych 5 GHz som aj "dlhodobo" 2 mesiace pouzival ako bezny takt. ale bolo to v spojeni Gigabyte dosky ktora mala funkcny "offset" alebo ako sa to volalo takze sa pekne CPU podtaktoval na kludovu frekvenciu 1600 Mhz a znizil napatie, tu na MSi ked vypnem AUTOmatiku tak drzi napatie aj pri 1600 MHz co sa mi nepacilo preto bezim na 4,4 GHz pri AUTO, netreba to silyt momentalne nepotrebujem vykon pri 5 GHz vlastne nikdy som ho ani nepotreboval ale islo proste o to ze som to chcel ... a nebolo by to na vzducho ale na "skoro vode" mam Corsair H100i chladenie s ktorym som nadmieru spokojny, vsetky negativne nazory ktore boli na H100i ma neodradili a produkt ma presvedcil a vobec nieje pre mna hlucny a CPU aj pri max zatazeny neprekroci 50°C na 4,4 GHz pri automatickych otackach ventilatorov

ale to som OT