OLA OLA! back in black (vlastne este nie in black, vsetko to chcem testnut pred striekanim)
konecne som mal cas aj "hec" na pokracovanie, prikladam nejake povinne fotky, vsetko merane "pi x oko", nestriekane a s co najmensim zasahom do komponentov (chapaj radsej opriet ako srubovat).
Zostava bezi, no bohuzial na integrovanej grafe, ked sa cez riser zapojim na moju 680 tak sa trochu potocia ventilatory a nic nebootuje, po jej odpojeni ide vsetko ako ma.
xsi - nemam tie napajane, ale podla vedomosti internetu su potrebne len pre lowend grafy ktore nebery 8 a 6 pin zo zdroja, to by problem "nemal" byt.
mam 2x30cm riser, grafa nejde solo ani jednom ani na oboch sucasne (potrebujem 2 aby dociahl ia schovali sa).
Ak doriesim grafiku tak je vsetko fukncne a moze sa striekat a ist na stenu.
Ospravedlnujem sa, neskorsie fotky ukazuju aj grafiku a HDD a kabelaz ale tam nie je na co kukat este som nic neschovaval

ked pridem na to preco nejde grafa budem done, drzte palce. skusim to prepnut na 2.0 ako navrhoval xsi, uvidime.
Fotit som viac nemohol, integrovana mi potiahne dotu na low detailoch a po dlhej dobe som si vcera "zabazil", na veci ak ojedlo a spanok, toboz foto nebol cas.
EDIT:
ako xsi69 navrhuje, internet ponuka podobne riesenia. uz sa teism po praci domov
https://www.weminecryptos.com/forum/top ... ics-cards/