Zalman Z3 Plus

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
Používateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00

Re: Zalman Z3 Plus

Príspevok od používateľa kramer »

Tá stará nasávala vzduch cez ľavú bočnicu podtlakom a všetky Fany boli outtake. http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 3#p1079613 Tu je to vysvetlené prečo.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa lacika »

myslel som si.. ja len pre istotu.
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33

Príspevok od používateľa Kyselinka »

Jedina vyhoda tejto skrinky je ta spera, alebo co to je. Krasne podopiera accelero a karta neni tak namahana :D :cool:
Akurat som ju priniesol domov a narychlo do nej nahadzal komponenty.

Obrázok

Kablom sa budem venovat neskor, lebo som dost zapasil so samotnou skrinou a nebola uz chut to riesit detailnejsie. Je vidno, ze stoji tolko, kolko stoji. Skratka od lacnej skrinky netreba cakat zazraky.
Inak, osadit, a vobec aj vyrobit ventilator na molex je imho v tejto dobe poriadny preslap :facepalm:

P.S: a tie horne vetrone su poriadna kava....take rapkanie sa len tak hocikde nepocuje xP
j4ro
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 19. Mar, 2010, 18:37

Príspevok od používateľa j4ro »

Áno, ventilátory nemali dávať žiadne. Osadené sú hlučné, no pri väčšine skriniek to nie je inak.

Fotku si tu nemal dávať. Bielu Z3-ku už dlhšie registrujem, ale teraz ma naozaj láka. Je to fešanda a neviem, aké zázraky si ešte čakal.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
Andre
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Andre »

ja na nu nemozem krive slovo povedat :)
vpravo dole su len regulatory schovane
Obrázok
Obrázok
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

j4ro napísal:neviem, aké zázraky si ešte čakal.
No moc sa nestretavam s lacnymi skrinkami, lebo ked skladam zostavu, tak tam dam skrinku, co stoji za to, kedze to vsetko vzdy ja skladam...tak aby som mal menej roboty :D
Ono vyslovene tato skrinka neni zla, len je to skratka lacota :)
kramer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa kramer »

No jasne ak to platí niekto iný a nemá problém dať 200€ za AL skrinku tak to áno to je radosť skladať PC tak to je to zo všetkým kde sú prachy tam niet prekážky ale nie každý si € vytiera zadok. Skrinka celkom ujde len ma zaskočili tie tenké plechy, malá medzera na kábel manažment (stačilo celú pravú bočnicu prelisovať viac do vypukla a bolo by po probléme) a to upevnenie HDD už keď tam niečo take dávam tak to spravím aspoň z gumy a tesnejšie predsa len nestojí 20€.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

ja som si dnes napríklad všimol nové bitfenix neos ...to by mohla byť pekná voľba v tejto cene
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

kramer napísal:No jasne ak to platí niekto iný a nemá problém dať 200€ za AL skrinku tak to áno to je radosť skladať PC
2kila je uz imho vyhadzovanie €, take nikomu neskladam. Pisem napr. o R4, ktora je za cca 90€ :rolleyes:
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

skôr obyčajné "maťpi*i", keď takým komponentom nedať aspoň trošku dôstojnú skrinku :-) a dať do do lacného zalmanpiera
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"