Potreboval by som poradiť ohľadom ramien pre 2ks DELL U2913WM. Podmienky sú asi takéto:
- plne kompatibilný s VESA 75/100
- plne nastaviteľný vo všetkých osiach
- montáž na stenu, nie na stôl
- zvod káblov pod ramenom resp. inak neviditeľne
Cenový strop nemám, za kvalitu si pokojne priplatím ale na druhú stranu profi/scifi riešenie nepotrebujem.
Tak isto mi nezáleží na tom, či sa bude jednať o jedno rameno pre 2ks LCD, alebo 2 ramená pre 1ks..
Za rady ďakujem
Ramená pre LCD 29 inch DELL U2913WM
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Ramená pre LCD 29 inch DELL U2913WM
CENTER
Spoiler: ukázať
Re: Ramená pre LCD 29 inch DELL U2913WM
Ak chceš top, tak Chief. Samozrejme si poriadne priplatíš, ale stojí to za to, ak to plánuješ každý deň otáčať a posúvať
Takto narýchlo ma napadá napríklad toto http://www.chiefmfg.com/Products/K1W220S# Sice tam nie je ten tvoj Dell uvedený ako oficiálne podporovaný monitor, ale K1W220 je priamou náhradou za ukončený K1W200, ktorý je uvedený ako kompatibilný.
Prípadne skús pozrieť značku Ergotron, majú to napr. v Alze, a cenovo je to dostupnejšie ako Chief.
Takto narýchlo ma napadá napríklad toto http://www.chiefmfg.com/Products/K1W220S# Sice tam nie je ten tvoj Dell uvedený ako oficiálne podporovaný monitor, ale K1W220 je priamou náhradou za ukončený K1W200, ktorý je uvedený ako kompatibilný.
Prípadne skús pozrieť značku Ergotron, majú to napr. v Alze, a cenovo je to dostupnejšie ako Chief.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Dik, paci sa mi celkom, dodava to niekto na SR? Ergotron poznam, popravde som uz 2x reklamoval ich ramena, domov ich asi nechcem..
CENTER
Chief by som ti vedel mozno aj ja, len my ich davame do projektov a teda ich nedrzime skladom. Takze dovazat jednotlivo iba jeden drziak asi bude drahe, ale mozem sa spytat kolegu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.