vyber medzi r9 290 alebo 780
vyber medzi r9 290 alebo 780
rozhodujem sa medzi gainward 780 phantom alebo sapphire vapor-x r9 290.
cena je priblizne rovnaka, mohli by ste mi poradit?
cena je priblizne rovnaka, mohli by ste mi poradit?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Máj, 2013, 20:36
Re: vyber medzi r9 290 alebo 780
Tie karty sú +- na rovnakej úrovni,záleží od hry.Rozhoduj sa podľa toho,aké hry hrávaš a tiež podľa toho akú dlhú gpu narveš do skrine-ja osobne by som zobral Sapphire Vapor-X R9 290.
dlžka Phantoma je 274 mm,Toxic má 305 mm a nemusí sa zmestiť všade
dlžka Phantoma je 274 mm,Toxic má 305 mm a nemusí sa zmestiť všade
Spoiler: ukázať
čiže vapor-x. A dalej, bude velky rozdiel medzi tri-x a vapor-x? je tak cenovy rozdiel asi 70e, tak pokial tam nieje velky rozdiel tak sa mi viac oplati ten klasicky tri-x
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Máj, 2013, 20:36
Vapor X je mierne pretaktovaný,ale má lepšie napájanie-čiže pravdepodobne o niečo lepší oc potenciál a mierne lepší chladič
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
70€ urcite nedoplacaj, nema to zmysel.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
Ďakujem vám. Pozrel som nakoniec ponuky na bazoši a pradáva tam msi 780 lightning za podobnú cenu ako tieto 2 karty, čiže asi pôjdem po tom. Ešte raz ďakujem
-
- Používateľ
Nechapem potom preco nechces zobrat z bazosu 290x aj s accelerom co ta tam vyjde urcite ovela lacnejsie ako ta 780
Bojím sa o záruku. A tá lightning by mala byť dostačujúca. Podľa recenzií je fajn. Výkon má, teploty sú fajn. Našiel som ešte evga SC ACX, ale keď evga tak asi iba claiffied,ze. Napíšte názorAsnod napísal:Nechapem potom preco nechces zobrat z bazosu 290x aj s accelerom co ta tam vyjde urcite ovela lacnejsie ako ta 780

-
- Používateľ
Nenapisal si tu ani zostavu do ktorej to chces pchat, ci ti vobec tak vykonnu grafiku treba a ci ti ju procesor bude stihat krmit.
Ja by som jednoznacne skusil zobrat http://pc.bazos.sk/inzerat/38431298/Pre ... GBDDR5.php a usetris pekne prachy aj ked to bude niekedy hlucnejsie, karta nema plombu narozdiel od tej MSI a chladenie mozes kedykolvek dat dole a hodit uplne nove accelero a este budes mat stovku usetrenu
Ja by som jednoznacne skusil zobrat http://pc.bazos.sk/inzerat/38431298/Pre ... GBDDR5.php a usetris pekne prachy aj ked to bude niekedy hlucnejsie, karta nema plombu narozdiel od tej MSI a chladenie mozes kedykolvek dat dole a hodit uplne nove accelero a este budes mat stovku usetrenu

- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ak je to stock tak chladič je v podstate nutné vymeniť
procesor je 4670k, taktovany na 4.0ghz . 8gb ram, doska z87-45g. problem by nemal byť. Nuž moje skúsenosti mi hovoria, že stock chladič na radeonoch je akurát tak na dve veci. Odplašovanie vtákov pomocou hluku a chladenie maximálne tak môjho spoteného čela z toho tepla ktoré tá karta vyprodukuje. Jednu som už poslal na reklamaciu. Preto teraz radšej idem skúsiť nvidiu. Ten vapor som bral do úvahy kvôli tomu, že tam nieje okrem jadra a par veci nič čo ma referenčna. čo sa mi na tom presne ľúbi. Každopádne, po tom čo som popozeral pár videí, msi ten lightning predáva dosť dobre, vyzerá to fajn a snáď nebudem sklamaný. Pokiaľ by sa mi ho nepodarilo získať tak tá evga to istí, ak ani tá nie tak predsa len ten vaporAsnod napísal:Nenapisal si tu ani zostavu do ktorej to chces pchat, ci ti vobec tak vykonnu grafiku treba a ci ti ju procesor bude stihat krmit.

- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
A tato ? http://pc.bazos.sk/inzerat/38425117/Pre ... DITION.php
pozeram ze msi uz neni
pozeram ze msi uz neni
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tie MSI maju fajn chladice, ak sa ti nechce riesit a niesi netopier, pozeral by som po tych 

Steam: michalsveto
Fuha tak pán s msi má prekvapil, nepredáva nakoniec. Neviem co ho k tomu viedlo. A zas ten s evga mi nzdviha. No nakoniec som našiel Sapphire tri x 290x.