Planujem kupit novu klavesnicu s myskou na bluethoot a samozrejme na usb. Potrebujem vedet ci budem potom moct zapinat pc cez tu klavesnicu pomocou napr kodu (ako sa da nastavit v biose). S mojou starou klavesnicou na ps/2 to ide fpohode....ale neviem ci mi to pojde aj s tou na usb kedze usb je inac napajane a ked je este na BT.
lebo ten snimac na klavesnicu je vypaty, a ten sa zapne az ked sa zapne pc, takze mozes stlacat co len chces na klavesnici, ale nezapne sa skor ako pc...
erik napísal:lebo ten snimac na klavesnicu je vypaty, a ten sa zapne az ked sa zapne pc, takze mozes stlacat co len chces na klavesnici, ale nezapne sa skor ako pc...
no moc by som netvrdil ze nezapnes... ja mam bezdratovy set a v pohode zapnem PC.ovsem zalezi od BIOSu ci to podporuje.
erik napísal:lebo ten snimac na klavesnicu je vypaty, a ten sa zapne az ked sa zapne pc, takze mozes stlacat co len chces na klavesnici, ale nezapne sa skor ako pc...
no moc by som netvrdil ze nezapnes... ja mam bezdratovy set a v pohode zapnem PC.ovsem zalezi od BIOSu ci to podporuje.
No ja mam MSI 915G Combo ale nejak neviem zistit ci mi to bude podporovat...nepouziva niekdo z vas taku istu a by to mohol vyskusat?pls
ja som to skusal a na 3 doskach MSI pre AMD (nie starsie ako rok) a na ziadnej som nevedel zapnut (USB Wireles set aj USB klavesnica) slo to len s PS2 Klavesnicou
jj, mozem potvrdit mam aj ja bezdratovy set a aj ked som aktivoval klavesu v biose PC sa nezapol... s PS2 klavkou bezproblemov... a da sa zapinat aj pomocou srobovaka abo kliestikov
takze na ps2 ked zapojim BT tak bude fungovat??...to znamena ze to nahodim na redukciu usb to ps2 a bude to fungovat aj ked je to bezdrat.? lenze otazka je aj ta ci mozem zapojit vysielac BT na ps2, hmm? :8O: