Zdroj uz sa poriesil

Mam ho dobre dany , lepsie to nebude ...
VGA je fuc , dlho sa zase neohriala , no ale co uz, bolo to slabucke
Pokukujem sa po novej karte , musi byt podstatne vykonnejsia ... Problem trochu je, aby som ju dokazal uchladit tym jednym fanom na TT , lebo druhy tam nedal kvoli tomu TR na chipsete ... Jedine ze by som nahodil stock chladic na chipset , ale to by som nerad ... zatial teda pokukujem po niecom lepsom a nie moc zravom ...
Rozpocet by bol aj na novu 750Ti , co pri jej 60W by som uchladil hadam aj pasivne

Lenze vysolit 120€ za 750Ti mi nepride ako dobry kauf , kedze je to relativne vela € za malo muziky .... V bazari sa pohybuju po 125€ R9 270X , ktore su podstatne vykonnejsie ako 750Ti , len neviem ako by som tu 270X uchladil ... TDP ma 180W , myslite ze by som ju uchladil s tym jednym fanom na TT , povedzme na maximalne 600rpm ??? Viac ako 600rpm nie , tych 600 je este v skrinke nepocutelnych pri BQ ...
Pripadne nejaka ina karta ? GTX 760 ma TDP 170W a aj podla testov ma mensiu spotrebu , lenze 760 sa predava tak po 160€ a hore , co uz je nad rozpocet , rad by som sa zmestil do tych 130€ MAX ....
V najhorsom pripade, dam dole TR z cipsetu a potom uz mozem osadit hoci co ... Ked otocim TR opacne, smerom hore a kartu dam do druheho slotu , uz mi tam nevojdu fany,
Detektivovia , vynuchajte cosi