Problem s usb wifi dost divny!help dik
Problem s usb wifi dost divny!help dik
nazdar chalani mam tplink 722 usb wifi v pccku, a chova sa to dost jebnuto , kazdu chvilku raz za 5 min zvuk odpojeneho usbcka, zvuk pripojeneho usbcka, a cele sa to odpoji a znova napoji ako keby som ju vytiahol a strcil spat , cim to moze byt ? v druhom kompe mi to nerobilo
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Problem s usb wifi dost divny!help dik
..robí mi podobné nezmysly, každú chvíľu sa kompletne odpojí od domácej siete a aj prepne aktuálne používané aktívne okno niekam na plochu /t.j. vyhodí ma z hry resp. z aktívneho okna prehliadača/ na plochu, najmä keď píšem na usb klávesnici, pri ovládaní len myšou to neblbne ale samo sa to na sieť už nepripojí, musím vždy manuálne
robí to vo všetkých usb portoch, pred pripojením tp link-u to nikdy žiadne usb zariadenie nerobilo
robí to vo všetkých usb portoch, pred pripojením tp link-u to nikdy žiadne usb zariadenie nerobilo
chalani poradi niekto pritom zvuku odpojenia wifi sa mi akokeby odpoji klavesnica zhasne cela a zapne sa nanovo logitech g15 uz ma to fakt sttrasn serie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Skús odinštalovať v zariadeniach ovládače a nech ich naťahá znova. Mne niečo takéto robil sem-tam SAMSUNG externý, stačilo s ním trošičku pohnúť tak už ho odpojilo zapojilo, aj 5x. Teraz sa dlhšiu dobu drží bez tohto problému.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
zrejme som našiel riešenie: http://forum.tp-link.com/showthread.php ... s-Solution
najvhodnejšie je asi odinštalovať tp-link utilitu..
+ môžme aj premenovať tému na "TP-Link stealing focus"
najvhodnejšie je asi odinštalovať tp-link utilitu..
+ môžme aj premenovať tému na "TP-Link stealing focus"
chalani nervy mam stoho v p1ci uz ozaj, reinstaloval som win 8 resetol bios, a sttale to robi aj ked nie tak casto jak predtym idem to asi skusat na tabllete testnut ci fakt neni odpalene nieco v hw usb wifi , lebo utilitu ani nainstalovanu nemam a furt to blbne
Problem vyrieseny kupol som pci kartu xD usb letelo z okna
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
nauč sa vyjadrovať ako človek...
v prvom rade si to mal skúsiť v inom PC.
Teraz nemáš ani len šajnu o tom, či máš vadný/é USB alebo bol vadný WiFi modul. To je ako zametať bordel pod koberec.
v prvom rade si to mal skúsiť v inom PC.
Teraz nemáš ani len šajnu o tom, či máš vadný/é USB alebo bol vadný WiFi modul. To je ako zametať bordel pod koberec.
Spoiler: ukázať