Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Kedy kam?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Zatial iba vo finsku a iba pre L925
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
uz aj Argentina
925+1020
925+1020
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
ako to vidite realne u nas na 1020?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
moj skromny nazor ... taky august-september? Teraz neviem ci nastastie, ale mam Verizon, tak ti to hadam pustia trochu skorej.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tak neviem ci prave Verizon nie je medzi poslednymi, viem, ze skor byva AT&T..
Ale oproti nasmu Orange su stále rýchlejší
tak naposledy mal otec na 520tke od Orange-u skor update ako ja na 820+920 unbranded
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
chalani po poslednom update DP 8.1 sa mi brutálne zhoršila výdrž batérie na L920, postrehli ste podobný problém ? Predposledný update bol super, baterka vyrdržala aj dva dni pri bežnom používaní, teraz odpojím kiu z nabíjačky o siedmej a o deviatej mám už 94% baterky, pred tým mi bez problémov vydržalo 99% aj do 12nástej...
dev preview, suhlasil si s podmienkami, ako ja vas nechapem ludia.
.
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
ale ja nemám problém s tým, nemám problém, len sa pýtam či to zaregistrovali viacerí alebo len ja Tu nejde o to, že mi to vadí, ono jeden update napraví parádne batériu a druhý ju domrdá, zas príde ďalší a baterka drží neviem čo chalani testujú, ale nedajú si pokoj
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ja mam problem s tym, ze mi vypadava telefon appka (pri urcitych prechodoch medzi vezami sa mi zrazu neda volat, hovory vsak prijimat mozem - pomoze airplane on/off a fungujem dalej)
dalsi problem: pri pocuvani hudby ak mi niekto zavola, zasekne sa mi prave sluchatko a hraje uz len lave - musim vypnut a zapnut fon, pri prepinani skladieb bez sluchatok neskutocne puka do repraku a obcas mi vypne zvuk aj ked mi len cinkne notifikacia
predpokladam, ze vsetko sa mi poriesi ked dam reset telefonu, ale cakam kym pride WP8.1 final, vtedy resetnem telefon a dam na reklamacku
dalsi problem: pri pocuvani hudby ak mi niekto zavola, zasekne sa mi prave sluchatko a hraje uz len lave - musim vypnut a zapnut fon, pri prepinani skladieb bez sluchatok neskutocne puka do repraku a obcas mi vypne zvuk aj ked mi len cinkne notifikacia
predpokladam, ze vsetko sa mi poriesi ked dam reset telefonu, ale cakam kym pride WP8.1 final, vtedy resetnem telefon a dam na reklamacku
Prečo reset telefónu? To sú bugy developer verzie, s tým slúchadlom to mám aj ja, stačí si počkať na final
jop sluchadlo mam aj ja. pukanie neviem.. asi nie.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
no a par mojich kamaratov tie problemy nema a rovnako L920 s WP8.1 preview ..aj L620 s 8.1 nema ten problem, ale puka tiez