Problem s Nvidia driverom

Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
Používateľov profilový obrázok
uNfEiL
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 21. Mar, 2014, 01:05

Re: Problem s Nvidia driverom

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Čo tak napísať presný postup ktorým si vyriešil problém?

V budúcnosti môže niekto iný mať podobný problém, a keď narazí na túto tému, tak určite mu pomôže ak nájde aj presný postup k vyriešeniu problému.
CPU: INTEL Core i5-4440 3.1GHz | MB: GIGABYTE B85M-D3H | RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX CL9 | GPU: MSI GTX 970 4GD5T OC | SSD: Crucial MX200 250GB | HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda 7200RPM | DVD: Asus DRW-24F1ST |
PSU: SEASONIC zdroj 550W SSP-550RT | CASE: Corsair Carbide 200R | Monitor #1: AOC I2369VM | Monitor #2: Acer AL1916 | KEYBOARD: Microsoft Sidewinder X4 | MOUSE: Zowie FK1

Smartphone: Main: Honor 9 Blue, Secondary: Sony Xperia Z3 Compact White
miro217
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 18. Dec, 2013, 20:46

Príspevok od používateľa miro217 »

tak presny postup opravy na konkretne tento problem neviem, lebo na tej stranke som mu poslal log zo skenu a on podľa toho pisal nejake scripty a ja som ich potom použival na čistenie pc, btw vravel, že taky infikovany pc ešte nevidel :D preto som čistil cely pc a počas toho sa vyriešil aj môj problem.....ak si potrpiš na detajly tak tu je link na to forum
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47

Príspevok od používateľa Xeigen »

Zaujímave. Dnes pri prisiel pod ruku notebook MSI GE70, fungel, pochybujem že to nejako infikovane, a taktiež tam nejde nainstalovať Nvidia driver, ištalácia skončí s failom...

Ked som dal updatovat driver cez spravcu zariadenia, vyhladat drivery v priecinku stiahnutého nového driveru, vypísalo "nepovolený prístup"...

Skusim ešte volaco pohladať + preskenovať to nejakym softom na infekcie (ale zdá sa mi to nepravdepodobne, ze by bol fungel notebook infikovany a hned takto závažne)

Samozrejme je tam predinstalovaného kopu balastu od msi...
uNfEiL
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 21. Mar, 2014, 01:05

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Zdá sa ti to nepravdepodobné, ale nevieš to na 100%. Uistíš sa len preinštalovaním windowsu.
CPU: INTEL Core i5-4440 3.1GHz | MB: GIGABYTE B85M-D3H | RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX CL9 | GPU: MSI GTX 970 4GD5T OC | SSD: Crucial MX200 250GB | HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda 7200RPM | DVD: Asus DRW-24F1ST |
PSU: SEASONIC zdroj 550W SSP-550RT | CASE: Corsair Carbide 200R | Monitor #1: AOC I2369VM | Monitor #2: Acer AL1916 | KEYBOARD: Microsoft Sidewinder X4 | MOUSE: Zowie FK1

Smartphone: Main: Honor 9 Blue, Secondary: Sony Xperia Z3 Compact White
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47

Príspevok od používateľa Xeigen »

dala sa obnova, driver je tam funčný, skusim ho teraz preinštalovať novším... Ked mi prišiel pod ruku, nebol napriklad nainstalovany nvidia control centrum...

*Moj tip je, že nejaky doležitý súbor bol bloknuty bud to antivirom, alebo nejakym balastom od msi.
SaLaDiN
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 01. Feb, 2011, 22:16

Príspevok od používateľa SaLaDiN »

Pri Lenovo bookoch mi vzdy blokoval odinstalaciu grafickych ovladacov ich program na spravu zvuku, kde ste si menili rezimy cez tie dotykove tlacitka nad klavesnicou na cinema, enhanced mod atd.. Treba to odinstalovat, restart a tak robit s gpu ovladacmi.

Návrat na "Ovládače a BIOSy"