Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
ja mam na jedno z 3 telefonoch lagy a zaseky, asi switchnem spat na WP8
Spoiler: ukázať
zase sa mi to otocilo hore nohami
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
treba s ňou buchnúť ako s poriskom sekery o zem Toto sa mi ešte nestalo
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
akú navigáciu používate? hladám nejakú hlasovú ktorá dokáže pracovat v offline móde a ideálne by bolo ak by brala mapy z Here Maps / Microsoft Mapy...
mal som GPS Voice Navigation ale tá potrebuje internet, a teraz skúšam CoPilot GPS ktorá je offline, dokonca má slovenský hlas ale všimol som si že mapy nie su aktuálne (nová dialnica z KE na hranice Madarska tam chyba)
mal som GPS Voice Navigation ale tá potrebuje internet, a teraz skúšam CoPilot GPS ktorá je offline, dokonca má slovenský hlas ale všimol som si že mapy nie su aktuálne (nová dialnica z KE na hranice Madarska tam chyba)
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Aky je problem s originalnou here navigaciou?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Tiez pouzivam here drive+ a som spokojny. Nie je to uplne top, ale za tie "prachy" nie je o com. Aj tak navigaciu pouzivam tak 4-5x do roka, takze kupovat Navigon je pre mna nezmysel.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
mám HTC preto samozrejme ked bude 8.1 final tak budem pouzivat here drive ale zatial by ma to stalo 41eur
K navigacii - siel som s nou (na L620) zatial raz do Krakova a navigovala v pohode. Akurat som sa natrapil, kym som prisiel na to, ako zadat ciel cesty ako konkretny bod na mape. Parkovisko k obchodnemu centru so vstupom z uplne inej ulice... Nakobniec som na to dosiel. Ale zatial som nenasiel sposob ako zadat prejazdovy bod. Je to uz vo WP8.1? Inak milo ma prekvapila aj vydrz telefonu.
Ina otazka - zatial som mal nastavenu synchronizaciu gmailu na 7 dni stare maily. Minule som sa na L520 hral s nastaveniami a skusil som dat synchronizovat vsetko. Asi to nebol dobry napad, bo nebyt tvrdeho resetu, synchronizovala by sa asi doteraz. Proste fon bol uplne mimo, nedalo sa na nom nic robit, restart nepomahal, furt sa chcel synchronizovat. Je nejaka moznost ako spristupnit starsie maily? Resp. aspon hladat v starych mailoch? Ako mate nastavene synchronizacie?
Ina otazka - zatial som mal nastavenu synchronizaciu gmailu na 7 dni stare maily. Minule som sa na L520 hral s nastaveniami a skusil som dat synchronizovat vsetko. Asi to nebol dobry napad, bo nebyt tvrdeho resetu, synchronizovala by sa asi doteraz. Proste fon bol uplne mimo, nedalo sa na nom nic robit, restart nepomahal, furt sa chcel synchronizovat. Je nejaka moznost ako spristupnit starsie maily? Resp. aspon hladat v starych mailoch? Ako mate nastavene synchronizacie?
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Ak sa nemylim, jedine spravit si trasu cez PC na here map stranke a potom preniest.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
vyhladavanie na Gmaili funguje v pohode cez IMAP na vsetky maily
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Ak si to chcel zrušiť - tú synchronizáciu bez hard resetu, mal si vypnúť wifi alebo samotný router a vybrať simku.satyr_ik napísal:Ina otazka - zatial som mal nastavenu synchronizaciu gmailu na 7 dni stare maily. Minule som sa na L520 hral s nastaveniami a skusil som dat synchronizovat vsetko. Asi to nebol dobry napad, bo nebyt tvrdeho resetu, synchronizovala by sa asi doteraz. Proste fon bol uplne mimo, nedalo sa na nom nic robit, restart nepomahal, furt sa chcel synchronizovat. Je nejaka moznost ako spristupnit starsie maily? Resp. aspon hladat v starych mailoch? Ako mate nastavene synchronizacie?
OK, aj ked teraz je uz neskoro. Nejak ma ten reset nemrzi, v podstate v tom fone nic nebolo, nabuduce budem mudrejsi Skor som bol zvedavy, ci niekomu slape synchronizacia vsetkych mailov bez toho, aby mu uplne zrusilo telefon.
@yNo Dik, nevedel som o tej moznosti
@yNo Dik, nevedel som o tej moznosti
Mám centrum a live konto a synchronizuje konto úplne v pohode. Inak aj vám ukazuje niekedy že "nektuálne" - mne to robí na centrume