static-x napísal:porovnavat notebook z obycajnym HDD moze len idiot
Tak po prvé, je to 7200rpm, WD Black, takže aj spomedzi hdd to neni ani zďaleka ten najpomalší
Po druhé je to aj tak jedno, keďže ten rozdiel je tak priepastný, že aj 10 000rpm Velociraptor je oproti ssd pomalá šunka
A hlavne, znova (a posledný krát) ti slušne hovorím, aby si si tie facepalmy (
a po novom už aj tie expresívne výrazy!!!) nechal pre seba a snažil sa argumentovať v rovine normálnej debaty

!!!
...lebo potom z toho vznikne obľúbené "došli rozumné argumenty, prejdeme k urážkam"
A hlavne ti sem nejdem písať papierové hodnoty čo je ako rýchle, proste funguješ na ssd a určite poznáš aké je to fungovať na hdd (teda ak nemáš 10 rokov a hdd si už nestihol zažiť), takže sám musíš vedieť, aké sú to priepastné rozdiely, to že podľa tvojho názoru je to jedno, tak to je OK, je to tvoj názor a ja to ho neberiem, ale ako vidíš, z celej témy si tohto názoru jediný, oproti väčšine ktorý investíciu do ssd odporúčajú
static-x napísal:skoda vypisovat jediny rozdiel je pri nacitacani hry kde sa zmeni cas napr z 25 secund na 20secund strasne velky rozdiel
A z tohto mi vychádza, že asi fakt nevieš, aké je to fungovať na hdd, keď jedinú výhodu ssd vidíš len v tomto

a po druhé, to by muselo byť buď nejaké veľm-veľmi slabé/staré ssd alebo kua veľmi dobrý a rýchly hdd aby ten rozdiel bol len tak malý
Edit: ešte čerešnička na torte z mojich skúseností s mojim ssd, otváranie rozrobenej práce vo Photoshope s riadne veľkým projektom (veeeeľa vrstiev) na ssd asi 10 sekúnd do plnej funkčnosti a na hdd to bolo aj vyše minúty