NEJDE INTERNET
- marcelino48
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 07. Feb, 2007, 08:00
NEJDE INTERNET
Dobrý deň. Mam problém konkrétne s pripojením na internet. Moja doska je Intel d946gzis http://www.intel.com/p/en_US/support/hi ... s/d946gzis. Vypisuje mi že nevie nájsť ovládač ethernet controller. Kúpil som aj novú sieťovú kartu pretože som myslel že odišla tá na doske ale nejde ani nová. Keď vojdem do sieťového pripojenia a dám local area conection tak pri internet protocol version 6 a 4 nemôžem dať ani vlastnosti pretože je to neaktívne. Keď dám možnosť diagnostikovať toto pripojenie nájde problém : pravdepodobne sa vyskytol problém s ovladačom pre adapter Local Area Connection. Aký ovládač mám stiahnuť? Mam windows 7. Pomôžte prosím som v koncoch.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: NEJDE INTERNET
do akej siete sa pripajas? je tam DHCP? admin prava mas? skusal si ine os okrem Win?
Spoiler: ukázať
- marcelino48
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 07. Feb, 2007, 08:00
Nechapem otazke do akej siete? DHCP neviem nastaviť automaticky lebo ma tam nepustí nedá sa dať na vlastnosti. Admin práva mám. Nie iný win som neskúšal nechcem totiž preinštalovať.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
myslel som iny operacny system ako windows (linux). a preinstalovat kvoli tomu naozaj nemusis. DHCP som myslel tak ci ho mas na sieti do ktoreho sa pripajas. co ti pise ipconfig?
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
ak das spravu HW, vypise to vsetko korektne? popripadne skus ten ovladac preinstalovat, ak mas problem najst vhodny, skus na to pouzit nejaky vyhladavac, mne sa celkom osvedcil Drivermax. Popripadne ako spominal kolega vyssie, skus iny operacny system - Linux, napr. ubuntu live CD. Live funguje tak, ze nic nemusis instalovat, ale pusti ti to priamo z media. Hadam som nic blbo neporadil
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
ak mas avast, alebo avg, tak ich odinstaluj a daj si iny antivir... 20% mojich vyjazdov s nefunkcnym internetom je sposobenych tymito dvoma antivirakmi
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850