Vobec mi nenacita FB/ak ano tak pomaly.
Vobec mi nenacita FB/ak ano tak pomaly.
Ahojte. Mam mensi problem, odo dnes obedu mi prestalo nacitavat FB. Myslel som ze je to nejaky vypadok ale kazdemu ostatnemu to ide. Vsetky ostatne stranky idu normalne, aj skype atd. len proste Facebook bud nenacita vôbec alebo strasne pomaly. Skusal som kompletny reinstall winu. V com moze byt chyba ? Moze byt v tom ze mam nastaveny FB na US anglistinu ? Alebo chyba v sietovke/providera?
Spoiler: ukázať
Re: Vobec mi nenacita FB/ak ano tak pomaly.
široký pojem nenačíta, hodí nejaký error kód ?
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
kvoli FB reinstall win no pekne,skusal si iny prehliadac,ak mas domacu wifi neskusal si ci ta pripoji cez fon?
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
pusti si ccleaner a hotovo
Alebo ak používaš chrome tak F12 pravý klik na refresh ikonu a "vymazať vyrovnávaciu pamäť a vynútiť opätovné načítanie".
Win kvôli tomuto nemusíš preinštalovať
A ak by to stále blblo tak môžeš otvoriť cmd a napísať: "ping www.facebook.com -t", ja mám aktuálne 35ms
Alebo ak používaš chrome tak F12 pravý klik na refresh ikonu a "vymazať vyrovnávaciu pamäť a vynútiť opätovné načítanie".
Win kvôli tomuto nemusíš preinštalovať
A ak by to stále blblo tak môžeš otvoriť cmd a napísať: "ping www.facebook.com -t", ja mám aktuálne 35ms
Skusal som vsetky mozne prehliadace, preinstaloval som nanovo win, zapinal advanced system care, ccleaner ... na par minut potom siel ten FB. Potom som vypol zapol PC a zas to blbne a nacitava strasne pomaly. Mam prepojeny kabel cez wifinu. Na telefone ide vsetko ako ma. Skusal som aj aby kabel siel priamo do PC a nie do wifi no stale to iste. Ping s http://www.facebook.com mi prikazovy riadok ukazuje 150-160 ms.... ... uz ako nechapem cim to moze byt. Vsetko ide normalne, len ten FB strajkuje.
edit: Teraz som skusal do cmd merat odozvu napr. na YT a vyhadzuje mi az 80ms ... FB tych 150-160. Rychlost stahovania a uploadu ide normalne, aj stranky nacitava normalne aj ked vyhadzuje vysoky ping,...
edit: skusil som prepojit sietovy kabel zo sietovky ktoru som dokupoval do integrovanej sietovky na doske a uz zrazu nacitava FB normalne. Som zvedavy do kedy to vydrzi, ze by bola nakoniec chyba v sietovke ?
edit: Teraz som skusal do cmd merat odozvu napr. na YT a vyhadzuje mi az 80ms ... FB tych 150-160. Rychlost stahovania a uploadu ide normalne, aj stranky nacitava normalne aj ked vyhadzuje vysoky ping,...
edit: skusil som prepojit sietovy kabel zo sietovky ktoru som dokupoval do integrovanej sietovky na doske a uz zrazu nacitava FB normalne. Som zvedavy do kedy to vydrzi, ze by bola nakoniec chyba v sietovke ?
moze aj tam. skus zmerat packet-loss napr cez pingtest.net a porovnaj obe sietovky.