Pomoc pri vybere komponentov
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Re: Pomoc pri vybere komponentov
Nie nemoze. Ta zostava ma odber bez oc aj pri hrani niekde okolo 300W, mas mrtvu kartu.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
je to aj predimenzované, no je to niečo ako hodnota odozvy v popise pri monitoroch...flubertn napísal:podla http://www.geforce.com/hardware/desktop ... ifications min 600W takze to moze byt kludne zdrojom
neupresnia to, teda 600W pri tejto grafike s akým CPU ? s koľkými diskami ? s nejakou zvukovkou ? miliónom ventilátorov ? áno, okrem CPU ostatné komponenty toho veľa nepopapkajú, no aj tak...neviem, či oni to nepočítajú pre tie najpažravejšie CPU
taktiež nehovoria aký zdroj, či bez 80+ štandardu, či s 80+ a bronze/silver/gold/platinum/titanium certifikáciou
takže treba ignorovať vo väčšine prípadov tieto údaje o aj tak "doporučenom" XXXW zdroji
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
ok, aj si uz zacinam mysliet ze so zdrojom to nic nema.. tak odnesiem tu grafiku reklamovat, dufam ze to nebude dlho trvat.
inak skusim este spustit nejaky zatazovy test na cpu na par hodin a otestujem aj ram-ky.. dam potom vysledky.
inak skusim este spustit nejaky zatazovy test na cpu na par hodin a otestujem aj ram-ky.. dam potom vysledky.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
chod ju vratit a povedz im nech si ju pretestuju, ze ti nefunguje spravne ze chces inu, nedavaj to reklamovat lebo by si mohol aj mesiac cakat na novu kartu
tak im ju vratim, len teraz neviem ci zobrat znova tu istu (mozno to je len vadny kus) alebo presedlat na znacku msi...
-
- Používateľ
Je to na tebe, to sa moze stat pri kazdej znacke. Je to bezna vec.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
a akú máš teraz, ak sa smiem spýtať ? ja som myslel, že si bral gamingu
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
teraz mam tu asus gtx770 2gb
aj som sa pytal ze aky je rozdiel mezdi tou asus a msi, ale nik sa neozval a ked som pozeral nejake anglicke fora tak som nasiel jednu temu kde sa presne riesili tieto 2 modely -msi 770 gaming 2gb a asus 770 ocdc2 2gb. vacsina ludi pisala ze si kludne moze vybrat podla toho aku znacku preferuje, ze chybu neurobi ani s jednou kartou.. a tak som nakoniec zostal pri asuse. konieckoncov, doteraz som mal asus gpu a bezi stale aj aktualne som si ju nahodil, tu gtx770 mam uz zbalenu..
aj som sa pytal ze aky je rozdiel mezdi tou asus a msi, ale nik sa neozval a ked som pozeral nejake anglicke fora tak som nasiel jednu temu kde sa presne riesili tieto 2 modely -msi 770 gaming 2gb a asus 770 ocdc2 2gb. vacsina ludi pisala ze si kludne moze vybrat podla toho aku znacku preferuje, ze chybu neurobi ani s jednou kartou.. a tak som nakoniec zostal pri asuse. konieckoncov, doteraz som mal asus gpu a bezi stale aj aktualne som si ju nahodil, tu gtx770 mam uz zbalenu..
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
povedz ze chces tu MSI gaming, aby sa nestalo ze ti daju tu co mas a potom ze treba reklamovat a budes sa s tym tahat mesiac, aj to sa moze stat
toto ma tiez hned napadlo, ze aby mi nedali tu istu naspat.. ale tak mozem si opisat seriove cislo. a na tej mojej je uz vidiet ze sa pouzivala, konkretne tam kde sa srobikmi prichytava o kostru skrinky.
mimochodom test prime95 bezal 5 hodin a vsetko v poriadku
//
takze grafiku mam uz doma, zapojil som a vsetko ide ako sa patri
trochu som ju zapiekol aj pomocou furmark-u, ziadny poblem sa nevyskytol.
zobral som znova ten isty model, teda:
http://www.alza.sk/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-d435172.htm
este raz dakujem za kazdu radu
mimochodom test prime95 bezal 5 hodin a vsetko v poriadku
//
takze grafiku mam uz doma, zapojil som a vsetko ide ako sa patri
trochu som ju zapiekol aj pomocou furmark-u, ziadny poblem sa nevyskytol.
zobral som znova ten isty model, teda:
http://www.alza.sk/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-d435172.htm
este raz dakujem za kazdu radu
Naposledy upravil/-a marcelloB v Ut 15. Júl, 2014, 19:10, upravené celkom 1 krát.