Ty si tie facepalmy neodpustíš nikdy a to, čo som napísal má hlavu aj pätu, tak neviem, čo tu kecáš o hodnote môjho príspevku. Žiadneho argumentu na to som sa od teba nedočkal, akurát tu plácaš nejaké nezmysly, aby si to uhral do outu. Ty máš teda čo hodnotiť, ktorý príspevok má akú hodnotu, mal by si sa uchádzať o miesto v NASA. A miesto virtuálnych facepalmov by si si mal uštedriť jeden reálny, možno ti potom pár vecí dôjde. Prípadne by si si jeden mohol dať zakaždým, keď ním počastuješ niekoho na fóre, to bude ešte lepšie. Majster sveta s krištáľovou guľou, všetko vieš, každého ohodnotíš. Keď už si si zasa všetko nádherne naštudoval, tak playstation 3 má GPU z roku 2005, nie 2006 , urobil si zo seba ... A aj tak by to bolo u prdele jedno, jeden rok hore dole. Tie argumenty o detailoch, čo tu plácaš sú mimo, nové hry na PS3 bežia stále, aj keď to nie je nič moc a bude to horšie, čo sa o PC kúpenom aj niekoľko rokov po vydaní konzol povedať nedá. Nehovoriac o tom, že po pár rokoch kúpiš konzolu za zlomok ceny PC. Životnosť PC je nižšia ako životnosť konzol a to je fakt.loleqboleq napísal:no...ja zopakujem, čo myslím miňo písal...
keď prišla 360tka a PS3ka, tak v tej dobe bol ten HW jeden z tých lepších, no teraz je to skôr low-mid-end, takže áno, ja hovorím, že bude vtipné sledovať ako rapídne bude klesať grafická kvalita, pretože budú nútený vypínať a redukovať detaily...ak budú múdry, tak prvé, čo urobia bude, že prestanu používať komplet AA, lebo aj tých pár fps dole od FXAA im spôsobí kolaps ich "optimalizácie"
...áno, som mladý (20 rokov), takže áno, zjedol som všetku múdrosť sveta, no to, čo som čítal od teba mi nepríde ako od niekoho, kto prišiel na toto fórum, keď som sa hral s autíčkami alebo možno s bábikami sú tu ľudia, čo môžu mať aj 15 rokov, no majú napríklad naštudované a ohmatané veci z nejakého segmentu do takej miery, že aj služobne najstarší sa môžu len dívať...takže áno, niekedy si svoje neodpustím
A ešte k tomu hw, že je v dnešnej dobe hw konzol low - mid end ? Takže podľa teba je Geforce 7800 GTX mid až low end Bež radšej ďalej študovať, aby som tu nemusel toľko facepalmovať , na rozdiel od teba sa v tom nevyžívam.