seriózny servis Rimavská Sobota a okolie
seriózny servis Rimavská Sobota a okolie
Chalani, nemáte niekoho známeho, prípadne neviete o niekom, kto má/pracuje v servise v okolí Rimavskej Soboty? Mám odtiaľ vyhliadnutý jeden vehikel, ale potreboval by som na mieste vymeniť rozvody, lebo terajší majiteľ ich dosť dlho nemenil a nechcem riskovať, aby mi cestou do Košíc niekde prdli. Viete o niekom takom? Auto je Opel Vectra B
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: seriózny servis Rimavská Sobota a okolie
to ako nevydrzia 300km? OMG ak nie tak to uz je polorozpadnute
Popravde, neviem ako presne vyzerajú, no neboli menené 8 rokov/80000km, takže nechcem riskovať, že mi prdnú niekde po ceste. Pokiaľ by som to auto kúpil, tak ich musím meniť tak či tak a preto by som ich radšej vymenil priamo na mieste.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
8 rokov je v pohode a 80kkm takisto. Samozrejme ti nemozem zarucit ze sa nic nestane, ale su ludia co jazdia na jednych rozvodoch 15 rokov a 300.000km... remene normalne ROZSTRAPKANE a tak...
zhod dole plastovy dekel, kukni vizualne ako su na tom - napnutost (napinaky vytrieskane, moznost preskocenia), rozstrapkanost (ak su vlasocnice pripadne spagaty z nich, nepouzivat) a vizualne popraskanost. Moc viac asi nevies spravit.
V RimbaSomba poznam Igora Kojnoka (http://www.powerdiesel.sk) ktory s turbami a piestami spava pod vankusom, ako je na tom s Vektrami vobec netusim. Keby si s nim nahodou bol (telefon si najdi u operatorov pripadne na linkovanej stranke sa s nim spoj, patri mu) tak ho pozdrav od Turba - ze moja cervena Galaxia sa este furt drzi jak bejk bez jedineho problemu.
zhod dole plastovy dekel, kukni vizualne ako su na tom - napnutost (napinaky vytrieskane, moznost preskocenia), rozstrapkanost (ak su vlasocnice pripadne spagaty z nich, nepouzivat) a vizualne popraskanost. Moc viac asi nevies spravit.
V RimbaSomba poznam Igora Kojnoka (http://www.powerdiesel.sk) ktory s turbami a piestami spava pod vankusom, ako je na tom s Vektrami vobec netusim. Keby si s nim nahodou bol (telefon si najdi u operatorov pripadne na linkovanej stranke sa s nim spoj, patri mu) tak ho pozdrav od Turba - ze moja cervena Galaxia sa este furt drzi jak bejk bez jedineho problemu.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
mp3turbo, viem, možno že by tie rozvody ešte niečo vydržali, no vzhľadom na moje šťastie by som ich radšej aj tak vymenil (pokiaľ to auto kúpim), no a najlepšie by to bolo priamo tam. Uvidím, kedy pôjdem na Vectru pozrieť, tak ich poriadne omrknem. A vďaka za tip, keď to bude aktuálne, určite si ho nájdem a budem ho kontaktovať aj s tvojim pozdravom