Startovanie PC
Startovanie PC
Takto mi startuje PC:
https://www.youtube.com/watch?v=ndzK0iWiLPo
Je to normalne, ze mi naskoci cely PC az na treti krat?
https://www.youtube.com/watch?v=ndzK0iWiLPo
Je to normalne, ze mi naskoci cely PC az na treti krat?
Naposledy upravil/-a Mirindo v St 09. Júl, 2014, 09:31, upravené celkom 1 krát.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Startovanie PC
video nefunguje.
PC ma nabehnut hned na 1x, inac mas s niecim problem.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Uz by malo istshiro napísal:video nefunguje.
Iba minimalne, to co mi doporucil TuneUp wizard v biose alebo ako sa to vola.MaxPayne napísal:mas to pretaktovane?
tak to nastav na defaultné hodnoty a skús
CPU: AMD Ryzen 9 5900X Chladic: Noctua NH-D14 MB: B550 Aorus ELITE V2 PSU: Corsair cs750M GPU: RTX 3090 + 3060Ti RAM: G-SKILL Aegis 64GB 3200Mhz SSD: Intel 660p 1TB M.2
stale rovnakoKUKU napísal:tak to nastav na defaultné hodnoty a skús
aku mas dosku? nieco tam svieti. Nemas na nej Dr. Debug ale podobnu ficurku, co ti ukaze error kod?
Presne takto sa zapína aj mne ale len keď je dlho vypnutý (vždy keď ráno zapínam) ale mne to spraví len raz a nabehne. Aj ja mám procesor mierne pretočený na default to ide v pohode, takže asi viem kde je problém. Ale viacej ako to že sa mu ráno nechce by ma zaujímalo či sa tým niečo nekazí?
A zo zvedavosti, prečo to robí? Keď pretaktujem cpu tak sa počítač automaticky vypne a zapne po odchode z biosu (to chápem) tak isto ako keď ho ráno zapínam. PC musí po zapnutý znova nastaviť takty?
PS: Sorry za vtieranie.
A zo zvedavosti, prečo to robí? Keď pretaktujem cpu tak sa počítač automaticky vypne a zapne po odchode z biosu (to chápem) tak isto ako keď ho ráno zapínam. PC musí po zapnutý znova nastaviť takty?
mam Asus Hero VII. Je tam display ale nic nestihne ukazat, lebo komp sa rychlo vypne.lacikaboss napísal:aku mas dosku? nieco tam svieti. Nemas na nej Dr. Debug ale podobnu ficurku, co ti ukaze error kod?
len mne to robi aj na defaultne nastavenie v BIOSe...FoboSVK napísal:Presne takto sa zapína aj mne ale len keď je dlho vypnutý (vždy keď ráno zapínam) ale mne to spraví len raz a nabehne. Aj ja mám procesor mierne pretočený na default to ide v pohode, takže asi viem kde je problém. Ale viacej ako to že sa mu ráno nechce by ma zaujímalo či sa tým niečo nekazí?
tak nakoniec som si vsimol ze mi tam svieti kontrolka pre BOOT_DEVICE_LED. Ale co s tym, to naozaj netusim, v manuale nic nieje. A nastartuje sa normalne cely PC, akurat az na ten treti krat. A Q code svieti A0, co znamena ze je vsetko OK.lacikaboss napísal:aku mas dosku? nieco tam svieti. Nemas na nej Dr. Debug ale podobnu ficurku, co ti ukaze error kod?
zapoj monitor na integrovanu grafiku, ci nevypise nieco viac.
a skontrolovat zapojenie vsetkych kablov a aj cpu fanu, ci je v spravnom konektore.
a skontrolovat zapojenie vsetkych kablov a aj cpu fanu, ci je v spravnom konektore.
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Nemáš tam len vadný bootsector pre OS ?
sory, ale neviem co je bootsector. Ako to skontrolujem?Kknightley napísal:Nemáš tam len vadný bootsector pre OS ?