Výmena procesora a jeho následná "nefunkčnosť"
Re: Výmena procesora a jeho následná "nefunkčnosť"
ez flash nie je subor, je to sucast biosu, ktoru nema
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
ez flash je flashovacia utilita v biose, tak pouzi Afudos, mas ho priamo na strake podpory pre dosku
http://support.asus.com/Download.aspx?S ... S&p=1&s=24
http://support.asus.com/Download.aspx?S ... S&p=1&s=24
Ok prišiel som na to že EZ flash tam mám len nie je v setup biose ale zapína sa špeciálne Alt + F2 ... No a po pripojení usb-čka kde mám ten bios súbor mi nabehlo akurát tak Floopy not found a Cd-rom not found .... ale v biose som kurňa nastavil aby bootovalo prvé USB čo som zas pokašlal ?
skus ine USB, a uver si ci je isto FAT32 format... Pripadne FAT...
boot order s tym nema nic spolocne.
boot order s tym nema nic spolocne.
Ano určite je to FAT 32 ... Hmm ma napadlo keď to tak všemožne chce len Floppy a CD-ROM ... čo tak napáliť na prepisovatelné dvd ,kedže jedno mám po ruke ,ten súbor biosu a skúsiť to tak ... neviem skušal som akurat to usb dokonca aj druhé a furt si to pýta len disketovku a cd mechaniku
Ten athlon x2 6400+ ma TDP125W , bez sance ze by si to normalne spojazdnil , to ze je PC spomaleny signalizuje ze CPU bezi v najnizsom stave , lebo ak by sa prepol do vyssieho doska by skolabovala pretoze nenakrmi procesor s TDP125W.Bios flash nepomoze , je tu vacsia sanca ze dodrbes aj to co ide.Ak by nahodou "pomohol" , a CPU sa bude spravat ako ma , tak ako vravi j4ro bez po hasiaci pristroj , nech ti neuhori napajacia kaskada.Tu dosku som mal , 3x na reklamacke , mam dost
No tak to si ma potešil teda ... No nič nejdem sa teda do toho viac babrať ... niekde by som mal mať ešte svoj pôvodný PC kde je staručké AMD jednojadro a asi 1gb RAM ... aspon na net to zatial bude kým nenašetrím peniaze a nekúpim už niečo novšie ... Ďakujem za váš čas aspoň som sa zas niečo nové dozvedel
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Malo byť stačiť naformátovať USB do FAT32 a skopírovať tam potom na čisté USB .ROM formát biosu ktorý stiahneš z oficiálnej stránky výrobcu dosky. Potom v EZ-Flash sa ukáže USB a len ho nakliknutím potvrdiť a spustí sa to, takto som to spravil ja predvčerom a všetko bez najmenšieho problému.