Napríklad podľa:
Každopádne návody si môžeš aj vygoogliť. Je toho plný internet. Zvyčajne potrebuješ inštalačné CD windowsu aby si sa k funkcií startup repair nejak dopracoval.
Startovanie PC
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Re: Startovanie PC
to by nemal byt problem, pokial.. nemas Fastboot zapnuty na doske, alebo podobne?
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Co s tym ma bootsector pre OS, sak jedmu neprejde ani Post test.Kknightley napísal:Nemáš tam len vadný bootsector pre OS ?
Disk este ani nieje inicializovany.
Mas zasuvku s vypinacom?
Ak ano vypinas ju ked vypnes aj pocitac?
Ak ano tak Asus dosky maju take spravanie ked niesu napajane vkuse.
Mne to robi tiez ak vytiahnem kabel, ale iba raz nie trikrat.
Spoiler: ukázať
Tak to bude asi tym vypinacom, lebo ked ho necham zapnuty po vypnuti PC tak pri dalsom pokuse startuje uplne normalne. Zaujimalo by ma ci sa tym PC nejak kazi? Lebo prave aby som setril zdroj, teda aby mi netahalo elektrinu aj pri vypnutom PC, pouzivam ten vypinac.Heatman napísal:Co s tym ma bootsector pre OS, sak jedmu neprejde ani Post test.Kknightley napísal:Nemáš tam len vadný bootsector pre OS ?
Disk este ani nieje inicializovany.
Mas zasuvku s vypinacom?
Ak ano vypinas ju ked vypnes aj pocitac?
Ak ano tak Asus dosky maju take spravanie ked niesu napajane vkuse.
Mne to robi tiez ak vytiahnem kabel, ale iba raz nie trikrat.
v podstate nekazi.
Tym, ze ho vypnes uplne, standby rezim vycucne kondiky. tie sa musia nabit atd. Cize bude problem s nabehom nejakych referencnych napati a doska sa pre istotu vyzapne pri teste.
Nie je to zrovna koser, ale co uz. To je caro elektroniky
Tym, ze ho vypnes uplne, standby rezim vycucne kondiky. tie sa musia nabit atd. Cize bude problem s nabehom nejakych referencnych napati a doska sa pre istotu vyzapne pri teste.
Nie je to zrovna koser, ale co uz. To je caro elektroniky
na každej asus doske to určite nerobí.. tiež mám od nich dosku a aj keď pc úplne odpojím od napájania (na celú noc) , tak nabootuje hneď na 1. krát
CPU: AMD Ryzen 9 5900X Chladic: Noctua NH-D14 MB: B550 Aorus ELITE V2 PSU: Corsair cs750M GPU: RTX 3090 + 3060Ti RAM: G-SKILL Aegis 64GB 3200Mhz SSD: Intel 660p 1TB M.2
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Je to potvrdene aj nasho admina Gaba, on uz niekolko stovak compov poskladal tak ma aj adekvatne skusenosti.
Netvrdim ze to je fakt na kazdej Asus doske.
Moja skusenost je taka ze ak bola doska v seriovych nastavniach tak to nerobilo.
A ked bolo nastavene OC tak to robi vzdy.
Ale to sa tyka iba mojej konkretnej dosky ktora je na dnesne pomery uz zastarala, ako sa spravaju najnovsie modely povedat neviem.
Temy kde sa to uz riesilo.
prva
druha
Jednoduche zhrnutie: It's not a bug, It's a feature.
Netvrdim ze to je fakt na kazdej Asus doske.
Moja skusenost je taka ze ak bola doska v seriovych nastavniach tak to nerobilo.
A ked bolo nastavene OC tak to robi vzdy.
Ale to sa tyka iba mojej konkretnej dosky ktora je na dnesne pomery uz zastarala, ako sa spravaju najnovsie modely povedat neviem.
Temy kde sa to uz riesilo.
prva
druha
Jednoduche zhrnutie: It's not a bug, It's a feature.
Spoiler: ukázať