Asus M2N-E - PC nejde zapnúť
Asus M2N-E - PC nejde zapnúť
V sobotu som štandardne vypol pc. Keď som ho asi po 2 hodinách chcel zapnúť, nereagoval. Chvíľu pred tým som si všimol, že myš ktorá po aj po vypnutí pc svieti (mení farby) tak vtedy rýchlejšie blikala-potom už nesvietila vôbec. LED-ka na doske nesvieti. Zdroj som skúšal v inom pc a funguje. Je odpálená doska alebo ?
PC: iMac 5K 27” 2017
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: Asus M2N-E - PC nejde zapnúť
ostáva už len doska , keďže zdroj jej dava pekne šťavu a ledka aj tak nesvieti môže ísť doska do starého železa
Spoiler: ukázať
Tiež podozrievam dosku, aj kvôli tomu že predtým blikala tá myš čo som spomínal a v poslednom čase sa mi 2x stalo že pc zrazu zamrzol a vypol sa (ako keď vypadne prúd) a po zapnutí normálne fungoval. Taktiež na doske blbne jeden USB konektor (raz funguje raz nie) a ne prednom paneli pc nefunguje jedno USB vôbec (hocičo tam pripojím tak vyhodí hlášku "zariadenie USB nie je rozpoznateľné")
"zariadenie USB nie je rozpoznateľné" vypisuje aj vtedy , keď v USB konektore poklesne napätie. Spôsobené to môže byť doskou , ale aj zdrojom. Ale v tvojom prípade to bude na 99.99% doska , podľa tých neočakávaných vypnutí čo si písal
Díki za ozrejmenie, aspoň viem že je to doska, už len dúfať že nezobrala so sebou ročnú grafiku....ostatné veci sú tam staré, budem ich musieť všetky vymeniť