Co ja viem.. taketo krasne tepelne zaizolovanie pomocou tavnych tyciniek.. aby im potom nebolo teplo.
zase tepelnu vodivost asi tazko najdem od takej tycinky
Pískanie R9 290
Re: Pískanie R9 290
Len ak by sa neskor rozhodol kartu reklamovat ten lak na nechty by mohol byt problem
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Nemyslím si, neznemožní tým žiadnu funkčnosť cievok, len odizoluje pískanie. Samozrejme "šikovný" technik si nájde hoc akú závadu na to aby reklamáciu zamietol a grafiku o záruku pripravil ...
Spoiler: ukázať
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Tak bola by to úplne oprávnené námietka. Tam ani nejde o to či zásah má vplyv na funkčnosť, ale o to, že s kartou sa evidentne manipulovalo a teda nedá sa vylúčiť poškodenie užívateľom. Nie je povinnosťou výrobcu to dokazovať, jemu stačí vedieť, že sa liezlo do karty a tým pádom nemusí vyreklamovať vôbec nič. Samo, záleží to zas len od technika/prístupu výrobcu.
Preto som písal, že nie je na škodu skúsiť RMA. Potom aspoň bude mať jasno v tom, že tomu ináč než svojpomocne nepomôže.
@themaestrohun ... Koľko času prešlo od kúpy? Len pre istotu, lebo v prvom poste píšeš, že dnes si ju nahodil. Tak či to bola fungľovka alebo ako... to by si ju mohol ešte vrátiť. Len podľa toho Accelera dedukujem, že to je skôr bazárovka, že?
Preto som písal, že nie je na škodu skúsiť RMA. Potom aspoň bude mať jasno v tom, že tomu ináč než svojpomocne nepomôže.
@themaestrohun ... Koľko času prešlo od kúpy? Len pre istotu, lebo v prvom poste píšeš, že dnes si ju nahodil. Tak či to bola fungľovka alebo ako... to by si ju mohol ešte vrátiť. Len podľa toho Accelera dedukujem, že to je skôr bazárovka, že?
no neviem s tym lakom.. ked mali cievky este takuto konstrukciu, tak som to chapal http://www.precision-inc.com/images/hig ... r_news.jpg
ale dnes su cele zaliate, ironicky, aby nepiskali
tam skor lepsia kopka toho tavneho lepidla, nech urobi doslova hrubu zvukovu barieru.
ale dnes su cele zaliate, ironicky, aby nepiskali
tam skor lepsia kopka toho tavneho lepidla, nech urobi doslova hrubu zvukovu barieru.
- themaestrohun
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 28. Dec, 2010, 19:26
je to z bazáru a mám nato este zaruku.
Taketo mam doma http://prntscr.com/4dnrv3
Co keby som to tam niekde dal alebo z povodneho chladica co su natom tie by som tam dal?
A niekto mi pisal ze s povodnym chladicom to nepiska tak preco to piska s accelerom?
Taketo mam doma http://prntscr.com/4dnrv3
Co keby som to tam niekde dal alebo z povodneho chladica co su natom tie by som tam dal?
A niekto mi pisal ze s povodnym chladicom to nepiska tak preco to piska s accelerom?
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
To je teplovodivá pasta, to ti je na nič na cievky.
Nikto nevravel, že s pôvodným chladičom to nepíska, len že aj také sa občas stane, ale nie je to istota.
Ak máš pôvodný chladič, tak by som ho nahodil a otestoval či to píska. Ak hej, tak skúsil aj reklamovať, ale to už som písal 2x.
@ lacikaboss ..
S lepidlom som to neskúšal, ale lak tiež funguje, ak to dobre zamastíš. Jednu GTX260-ku som tak umlčal.
Nikto nevravel, že s pôvodným chladičom to nepíska, len že aj také sa občas stane, ale nie je to istota.
Ak máš pôvodný chladič, tak by som ho nahodil a otestoval či to píska. Ak hej, tak skúsil aj reklamovať, ale to už som písal 2x.
@ lacikaboss ..
S lepidlom som to neskúšal, ale lak tiež funguje, ak to dobre zamastíš. Jednu GTX260-ku som tak umlčal.