Chcel by som kupit grafiku do mojho pc na hry. Chcel by som aby sa dali hrať hlavne Project: Cars, ale aj FC3 BF4 a pod. Pc: CPU: AMD Phenom II X6 1060T RAM 6GB VGA AMD Readon HD 6450 a zdroj je nejaky poriadny šrot lebo pc som kupoval ako celý tak asi bude treba aj ten vymeniť, ale tomu by som sa radšej vyhol.
Nejaka ta R7 270ka by tam tiež mohla bezproblemoovo fungovať. Ak tam je naky hrôza zdroj by si ho tak-či-tak mal zameniť nech nesejme cele pc. Potom trochu to cpu taktnuť a veselo funguješ.
AMD Ryzen R9 7950X3D UV-OC, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6000MHz CL30 White RGB, MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC+ @3,2/34Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1, NintendoSwitch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
vobec si nerozmyslal nad bazarom ? kartu kupis trebarz aj 2 mesiace staru usetris a kupis kvalitny zdroj a veselo fungujes dalej... stacilo by potocit to cpu aspon na 3.8 a zahras sa secko
Najradsej by som ten zdroj nemenil, neviem to a predsa len je to dost este + 30€. S bazárom nemám nejake dobre skusenosti, predsa len nikto nepreda nieco co 100percentne funguje. A o taktovaní viem velke nic A momentalne je tam takt 2.90 Ghz A s tou grafikou by to zvladlo tie hry menované hore?
vymenit zdroj je ako ta hra pre deti kde vsuvas rozne tvarovane predmety do rozne tvarovanych otvorov... len tu sa ti nestane ak niesi dement ze by si zasekol kocku v diere
napr. tu na fore nieje problem kupit hocico funkcne
a pretaktovat cpu na hodnoty ktore ti niekto nadiktuje a nemozu nic poskodit nieje problem
odfot stitok toho zdroju a my ti povieme ci to je brak
nerob rovnaku chybu ako robia ludia co si napr. kupia vyskladanu precenenu zostavu len preto aby nemali na vyse starosti nemuseli sa radit a nedajboze sa nieco nove naucili... a hlavne na slovensku treba vediet dva krat posetrit a dobre nakupit
Naposledy upravil/-a elementar v Pi 22. Aug, 2014, 18:07, upravené celkom 2 krát.