Zdroj ku zostave
Re: Zdroj ku zostave
pre tvoju zostavu je 750W nezmysel.. kazdopadne G2 je paradny kus s 10r zarukou, ale tazko zohnatelna
Spoiler: ukázať
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Ako si sa prosím ťa dostal k číslu 26%?j4ro napísal:Poopravim ťa tiež v tom, že Evga má o 26% silnejšiu vetvu (nie 37). Vyplýva to aj z udávaných výkonov 550/750, čo je tiež zhruba 27% rozdiel. Práve Wattážov sa často oháňa, tak som začal ňou.
4600/62=x
74=x
46A predstavuje 74% zo 62A
- SuperFlower vnútornosti
- kvalitné a dobre vyzerajúce prevedenie
Vyberal som medzi 550W GoldenKingom a touto 750W Supernovou G2. Je jasné, čo som zvolil a neľutujem.
74=x
- vysoká účinnosť aj pri nižších zaťaženiach
Vyberal som medzi 550W GoldenKingom a touto 750W Supernovou G2. Je jasné, čo som zvolil a neľutujem.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
''- do 50% (375W) záťaže sa neroztočí ventilátor (pri 550W by to bolo 275W)''
HLUPOST
je to od cca 75C co v praxi znamena 400W+
Nehovoriac o tom, ze ta G2 je prakticky TOTOZNA 550GK.. len ma vyssiu certifikaciu na paperi.. kdezto 550GK vie neoficialne tahat 700-750W.. oficialne 650W kontinualne@GOLD...
v reale ma o nieco silnejsie vetvy G2
HLUPOST
je to od cca 75C co v praxi znamena 400W+
Nehovoriac o tom, ze ta G2 je prakticky TOTOZNA 550GK.. len ma vyssiu certifikaciu na paperi.. kdezto 550GK vie neoficialne tahat 700-750W.. oficialne 650W kontinualne@GOLD...
v reale ma o nieco silnejsie vetvy G2
Naposledy upravil/-a CageJ v Ne 24. Aug, 2014, 14:16, upravené celkom 1 krát.
Ďakujem za veľmi odborné vysvetlenie.
nie je zaco
nabuduce kym nieco napises, nevyvolaj zbytocny FLAME
Za G2 hovori zaruka a o nieco malo v praxi tak 5% vyssi vykon... ALE DOSTUPNOST JE MIZERNA...
nabuduce kym nieco napises, nevyvolaj zbytocny FLAME

Za G2 hovori zaruka a o nieco malo v praxi tak 5% vyssi vykon... ALE DOSTUPNOST JE MIZERNA...
Cennú radu od geroja ako si ty si beriem k srdcu.
Operating temperature - 0°C - 50°C
ale podľa teba, samozrejme, sa spustí až od 75C
Operating temperature - 0°C - 50°C
ale podľa teba, samozrejme, sa spustí až od 75C
Rovnako nikomu nebránim ťahať z 550W GK aj 800W.CageJ napísal:je to od cca 75C co v praxi znamena 400W+
V dostupných recenziách GoldenKinga otáčky nemerali, takže ostávame v rovine údajov z krabice.
Áno, podľa nej posunuli hranicu roztočenia k 65C, čo to znamená v praxi, si môžeme len domyslieť. Môj odhad je, že pri 275W sa roztáčať môže.
Evga má operating temperature - 0° to 50°C. V recke na techpowerup sa im ventilátor roztočil až okolo 370W.
Takže o akom zatĺkaní je reč?
Žiadnom. Tvoje lichôtky ignorujem a dúfam, že ti Intel procesor v životných situáciách s takýmto prístupom pomáha.
(keď si ma nevyprovokoval, tak si rýchlo premazal svoje narážky)
Áno, podľa nej posunuli hranicu roztočenia k 65C, čo to znamená v praxi, si môžeme len domyslieť. Môj odhad je, že pri 275W sa roztáčať môže.
Evga má operating temperature - 0° to 50°C. V recke na techpowerup sa im ventilátor roztočil až okolo 370W.
Takže o akom zatĺkaní je reč?
Žiadnom. Tvoje lichôtky ignorujem a dúfam, že ti Intel procesor v životných situáciách s takýmto prístupom pomáha.
(keď si ma nevyprovokoval, tak si rýchlo premazal svoje narážky)
Naposledy upravil/-a j4ro v Ne 24. Aug, 2014, 15:29, upravené celkom 2 krát.
mam tieto zdroje k dispozicii dva k 2 zostavam.. jedna z nich je doma..
mozem ti potvrdit, ze nemas pravdu a k roztoceniu nedochadza ani pri 350W... i7-4790K OC+760GTX+1x HDD+1xSSD resp. i5-3570K OC + 760GTX OC /modnuty bios na 375W + 2x HDD + 1x SSD
mozem ti potvrdit, ze nemas pravdu a k roztoceniu nedochadza ani pri 350W... i7-4790K OC+760GTX+1x HDD+1xSSD resp. i5-3570K OC + 760GTX OC /modnuty bios na 375W + 2x HDD + 1x SSD
Záleží, kedy tých 65C dosiahne. Ešte dádám, že 350W na merači nie je to, čo nás zaujíma.
Neviem, ci ten hybridny mod je dobry.
Mal som Seasonic X a ten bol cely vrely na dotyk.
EVGA pouziva podla techpowerup nejaky lacnejsi ventilator ako Superflower, ako je na tom s hlucnostou, ked sa prepne do normal modu?
Mal som Seasonic X a ten bol cely vrely na dotyk.
EVGA pouziva podla techpowerup nejaky lacnejsi ventilator ako Superflower, ako je na tom s hlucnostou, ked sa prepne do normal modu?
Na rovinu - podľa recenzie ho zapína hneď na 800RPM, pri týchto otáčkach ho počuť je. Nekliká, nemá žiadné pazvuky, ale zblízka na stole som ho počul. Na druhu stranu u GoldenKinga určite pri 65C tiež nebude točiť na 500RPM.
Supernovu som pasívne prevetral poriadne a na dotyk nebola horúca. Takže pasívny chod je vyriešený dobre.
Supernovu som pasívne prevetral poriadne a na dotyk nebola horúca. Takže pasívny chod je vyriešený dobre.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Mne stačí, keď sa mi ventilátor roztočí vtedy, keď je nutné, mám Xeona 771 na 4 GHz a 7950, takže žiadna žravá zostava.j4ro napísal:4600/62=x
74=x
- vysoká účinnosť aj pri nižších zaťaženiach
Tiež mám vysokú účinnosť pri nižšom zaťažení.
SuperFlower vnútornosti mám tiež.
Vzhľad zdroja je pre mňa nezaujímavá vec, ja používam počítač, nekochám sa pohľadom na "krásu" komponentov, na svete sú podstatne krajšie veci a objekty než HW.
Tiež neľutujem, čo som zvolil.

pri SF netreba absolutne riesit ci je zdroj horuci alebo nie - to treba nechat na zdroji on sa dochladi ked potrebuje netreba okolo toho nijak diskutovat ani nic podobne je to vec ktora funguje a fungovat bude