Dobry vecer, mam celkom dilemu. K novemu pocitacu som si chcel kupit monitor mal som cenovku do 150€ a vysiel mi z toho benq 23" tusim okolo 105€. No brat mi povedal ze by mi dolozil neake prachy aby som kupil radsej TV.
Strop by bol do 250€ kde staci aj 23", samozrejme full hd musi byt. No neako ako tak nato pozeram tak nevidim neaku extra vyhodu. Ale zase ani monitor do 250€ nieje asi ziadna velka slava. Dakujem vopred za rady ci zvolit monitor alebo TV, pripadne konkretne odporucania
Naposledy upravil/-a Merrevick v Ne 07. Sep, 2014, 23:28, upravené celkom 1 krát.
LordKJ napísal:naco ti je tv, ked tak ci tak pozerate video z boxu?
Tak celkom dobra poznamka. Hdmi z boxu mozem napojit aj na monitor. Ale zasa ze tak fungujeme momentalne neznamena ze v buducnosti ostane skylink a box a neuvitam aj neake zaujimave funkcie a moznosti. No v tejto cenovke ozaj neviem ci ma vobec vyznam sa zamyslat nad tv.
Jasne dik. Tak potom v ramci monitorov tak do tych 200€ je nieco lepsie co sa oplati ako tento benq ktory mam moznost kupit za 102,90+ 7.60 za dvi kabel
ja by som bral, ale je to 23.8" nie 23 , lenze nema hdmi len dvi, vga a display port (dvi a dp su kvalitativne na tom rovnako ako hdmi aby sme sa chapali), otazkou je ci ti 40 ci 50e navyse stoji za ani poriadne neviem ake (ak vobec nejake je, ale predpokladam, ze ano) zlepsenie obrazu, ale minimalne dizajnovo je na tom lepsie http://lcd-monitory.heureka.sk/dell-p2414h/
... Hlavny problem pouzitia monitoru ako TV je ten, ze nema reproduktory teda nebudes mat zvuk napriamo cez hdmi (pripadne nieco ine). A to stoji za zamyslenie, kedze by v TV mal byt tv tuner a este aj reproduktory tak stale ti ztoho za rovnake peniaze vychadza horsie zobrazovadlo ako cisto monitor.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2