Mne sa nie mojim nedopatrenim dostala na grafiku(HD6850) kava , konkretne bola oliata skoro cela zadna cast PCB a pekne to aj zaschlo Potom som ju ocistil liehom a doteraz ide u kamosa jak ma
Ale tak kupit novu dosku a najst na nej toto , tiez by som mal nervy z toho ...
Neznamy "film"na chladici chipsetu na uplne novej MSI doske?
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: Neznamy "film"na chladici chipsetu na uplne novej MSI do
Ak si pozriete tie fotky poriadne, tam je okolo socketu nafúkaného kopec prachu na všetky strany, klasicky ako od box chladiča. Toto je jasná jazdenka, dokonca by som povedal, že už má čosi za sebou tá doska, nie len nejaký rýchly test. By som to vrátil obratom hneď.
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
jj, bol prach. bol som to v alze riesit, ze co s tym, typek ze mi to vymeni kus za kus, ale ta doska bola na Ceste s neznamym terminom. Inu dosku podobnu v tej cene nemali, takze mi vratili cash.
Typek si na druhej strane vsimol aj lepidlo /na druhej strane ako bol ten chladiaci film/.. No nechapem.. Doska nebola ani skusana, taze ani neviem, ci by sla
Typek si na druhej strane vsimol aj lepidlo /na druhej strane ako bol ten chladiaci film/.. No nechapem.. Doska nebola ani skusana, taze ani neviem, ci by sla
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Toľko prachu, čo tam je ani nemohlo vzniknúť za 7 dní, dokedy je možné tovar vrátiť.
To musel niekto intenzívne používať dlhšiu dobu a Alza to potom pekne predá ako nové.
Nemám slov...
To musel niekto intenzívne používať dlhšiu dobu a Alza to potom pekne predá ako nové.
Nemám slov...