Čaute,
potreboval by som poradiť s výberom noťasu tak do 400 eur. Klasické použitie, net, filmy, hudba, office, aby to vydržalo výkonovo najbližších pár rokov, kým sa nerozpadne. Uhlopriečka klasická, 15 palcov, disk radšej nech má aspoň 1TB, nech tam je aj Windows. To by bolo asi tak všetko. Ešte som sa chcel opýtať, ako to je s downgradom na Windows 7, nebude to problém ?
Ďakujem za rady
notebook do 400 eur
- carl65
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 08. Jan, 2011, 15:36
Re: notebook do 400 eur
tak napr. Acer Aspire E15 výkonovo celkom v pohode no len tá plastová konštrukcia + máš tam office(iba na rok).
downgrade by fungovať nemal budeš tam mať 8.1 (ja som s týmto systémom spokojný treba si naň zvyknúť).
downgrade by fungovať nemal budeš tam mať 8.1 (ja som s týmto systémom spokojný treba si naň zvyknúť).
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Plastovú konštrukciu v tejto cenovej kategórii budú mať asi všetky noťasy predpokladám. Asi si k tomu sadnem a vyberiem najlepší pomer cena/výkon, aj tak to bude kvalitou viac menej podobné. Alebo je nejaká značka/rada, ktorú sa oplatí uprednostniť ?
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Dosť to súri, kamarát odchádza späť do zahraničia, nemám preto veľmi čas googliť Čo som pozeral, v tejto cenovej kategórii sú na výber procesory Pentium 2020M (2.4 Ghz), Intel Core i3-4030U a Core i3 3110M (2.4 Ghz). Má zmysel uprednostniť niektorý z tých procesorov, bude tam nejaký využiteľný rozdiel vo výkone aj s ohľadom na budúcnosť ? Tiež by som potreboval vedieť, či je nejaký zásadný rozdiel medzi Windowsom 8 a 8.1 ? Všetky noťasy v tejto kategórii sú cca podobné, rozdiel je akurát v OS a v spomínaných CPU, niektoré majú 1TB disk... Ďakujem za rady.
Dnes som prave instaloval ovladace na Lenovo IP B5400. Mal i3 4000M - velmi svizny procesor a slusna grafika HD4600.
Aj konstrukcia mi prisla fajna napr. oproti G ckovej rade. Bol som prijemne prekvapeny. Moju Toshibu za 1400 € ked chytim za displej mam pocit ze uz sa lame ...
Aj konstrukcia mi prisla fajna napr. oproti G ckovej rade. Bol som prijemne prekvapeny. Moju Toshibu za 1400 € ked chytim za displej mam pocit ze uz sa lame ...
amat victoria curam