http://www.macrumors.com/2014/08/28/apple-event-sept-9/
Čo očakávate od iPhonu 6? Wearable by potešil a dúfam, že prinesie "WOW" efekt.
Tipujem, že sa príde nový iPad, refresh MAC mini a prekvapenie

Ano, pozri si tu ikonku, co tam naskoci pred grafikou. Cas som uviedol.Leon napísal:Čínsky screen ? wtf ?
No co iphone je cool to musis uznatfelipe25 napísal:aj ked ludia co na to maju si ten apple kupia uz len pre prestiz
Väčšie bludy som fakt že nikde ešte nečítal. Sprostosti na entu.felipe25 napísal: a teraz mam naspat 4" iphone 5S a nevymenil by som. ten fon je skvely, viem ho ovladat jednou rukou, a mam pocit, ze uz 4,3" je vela..
iphonaci boli zvyknuty dlho na 3,5 3,8 a 4". som zvedavy, ci za to apple nebude pykat, pretoze je velka skupina ludi, co chce stale 4", max 4,3". skok zo 4 na 4,7 je prilis. este by bol kompromis 4,5, ale tamto je premna moc. nechcem predsa zo sebou nosit tablet.. ved ipad mini ma 7,9", a iphone ma 4,7, to je uz min. rozdiel.
osobne si myslim, ze velkej skupine ludi co maju iphone teraz, 4,7" nebude sediet, a nekupia ho. skor nalakaju privrzencov inych znaciek androidovych, co si mohli roky dozadu vyberat aj 4,8" fony.. aj ked ludia co na to maju si ten apple kupia uz len pre prestiz