problém s wifi
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: problém s wifi
Nestresujem, to je realita, chce usetrit 10Eur a naco? Ani mu to poriadne nepojde v horsom pripade to pohnoji uplne. Viem co hovorim, tych notasov mi rukami uz preslo par stoviek ci tisiciek.
Nainstaluje si wifi a tam to skonci, naco je to dobre? Aby isiel na facebook? Ci potom mu budes pisat na kazdy jeden driver co tam ma dat? Kolko zltych vykricnikov ma v spravcovi zariadeni? No minimalne 5
Nainstaluje si wifi a tam to skonci, naco je to dobre? Aby isiel na facebook? Ci potom mu budes pisat na kazdy jeden driver co tam ma dat? Kolko zltych vykricnikov ma v spravcovi zariadeni? No minimalne 5
Seres ma uz ty k**** ok ked tak nepouzivaj ty internet ...
moj zlaty sa uvedom vyskakujes ako 10 rocny. Nevies, tak sklop usi.
Najlepsie ked nainstaluje vsetko a zacne bios utilitami Bye, Bye Notebook
Najlepsie ked nainstaluje vsetko a zacne bios utilitami Bye, Bye Notebook
- hopkok
- Používateľ
Chlapec skludni sa, videl si instalaciu notebooku z vrtulnika. Lacika neboj, ved ono mu to potom aj tak pojdevladky napísal:Seres ma uz ty k**** ok ked tak nepouzivaj ty internet ...
No tak uz neprovokuj a nechvastaj sa s tvojimy PC schopnostamy ja viem zas hrat velmy dobre futbal ae nema to zmisel sa stebou hadat
dakujem vam za radi
dakujem vam za radi
- hopkok
- Používateľ
Clovece ved som ti napisal, co to nedas niekomu kto vie co robi? Na toto mi odpovedz?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 13:28
caute hosi, riesim jeden dost premna neobvykly problem
ide oto ze po pripojeni notebooku na wifi sa mi prebudi stolovy pocitac z uspateho rezimu, to som este nevydel
mam tento problem uz asi 3 tyzdne ale az teraz som zistil ze je to sposobene wifi co je divne
napada niekoho ako by som to mohol vyriesit ?
ide oto ze po pripojeni notebooku na wifi sa mi prebudi stolovy pocitac z uspateho rezimu, to som este nevydel
mam tento problem uz asi 3 tyzdne ale az teraz som zistil ze je to sposobene wifi co je divne
napada niekoho ako by som to mohol vyriesit ?
skus vypnut wake on LAN na sietovke.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 13:28
mudra si ty hlavicka nenapadlo ma mrknut do biosu, problem vyriesenylacika napísal:skus vypnut wake on LAN na sietovke.
nech ti to boh odmeni