GRID Autosport
- dexterav
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: GRID Autosport
mne sa to páči, podľa mňa je to na míle od 2 ale samozrejme, resp bohužiaľ na 1 to nemá ani omylom 
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Akukolvek arkadovku na volante ani neskusam... na to mam assetto corsa. Dvojka mala uleteney jazdny model, na gamepade sa to ale hralo skvele a bola to zabava, preto ze to nebolo take jednoduche.
Trojka je nemastna, neslana, jednoduchy jazdy model...az prilis...
Trojka je nemastna, neslana, jednoduchy jazdy model...az prilis...
vcera to bolo na steame za 9.9e ...
inak idem sa zblaznit ztej hry - teda ovladania , kedze som vyrastal na koznolach tak sa rad hravam racingovky na gamepade a tu to auto uplne vylietava - ked len tukam do stran a vyrovnavam auto tak pri druhom / tretom "tuku
" ma to hadze do stran ako keby som dal plny do strany . zo zakruty ani neviem to auto vyrovnat 
inak idem sa zblaznit ztej hry - teda ovladania , kedze som vyrastal na koznolach tak sa rad hravam racingovky na gamepade a tu to auto uplne vylietava - ked len tukam do stran a vyrovnavam auto tak pri druhom / tretom "tuku
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"
- mino_85
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Ja som to kúpil ešte vo vianočnom výpredaji tuším za 4 €?
Je pravda, že to ovládanie a chovanie áut je divné, autá idú do šmyku ľahšie než v rally Dirte atď...
príde mi to, že Codemasters už ani sami nevedia čo chcú robiť. Samé nezmyselné rýchlokvasky naposledy. K AI sa radšej ani nevyjadrujem. Každopádne jak arkádová oddychovka za babku neurazí.
Hrám to na gamepade tiež /Logitech F710/ cez analógové páčky, treba s tým trochu jemne, ale dá sa v pohode...
Je pravda, že to ovládanie a chovanie áut je divné, autá idú do šmyku ľahšie než v rally Dirte atď...
Hrám to na gamepade tiež /Logitech F710/ cez analógové páčky, treba s tým trochu jemne, ale dá sa v pohode...
- spencer
- Používateľ

- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
ty vole , si pamätám na jednotku som to hrával dokonca aj po nete ako ma to bavilo grafika bola vtedy krásna a hra pekne zoptimalizovaná . Dnes som nainštaloval GRID 2 nastavil grafiku na ultra - ta grafika je ozaj úžasná jazda v lese krása no proste paráda . ALE !!! čo je **** s ovladánim ?
hrávam na gamepade ako na PS 2 . takmer nikde žiaden problém ale ako tu už niekto písal to auto sa proste rozkolíše a je problém ho akokoľvek ustáliť . dirt 3 aj dirt 2 sa mi hrali dobre toca 3 tiež undergroud 2 takisto . V GRID 2 je ohľadom nastavenia citlivosti nula možnosti až na vibrácie ktoré keD som si zapol tak to vybrovalo furt aj keĎ som nešiel mimotrať
. Nie je to síce autosport ale podľa toho čo tu píšete tak ostávam asi pri jednotke ktorú si opäť zahrám . veľke sklamanie . nebyť toho ovládania hra by sa mi vcelku páčila .