Toto som skusal a moc mi to nepomohlo.
Tortis - preco si ho teda nepretaktujes este viacej ako 2.99Ghz?
Celeron 315 nejde pretaktovat !!
PAT (Performance Acceleration Technology). Ta optimalizuje praci pamìtoveho subsystemu a ten tak diky jeji absenci v serii i865 dosahuje o cca 3-5% nizsiho vykonu. Nìkteøi velci vyrobci zakladnich desek (Asus, MSI, ABIT) se ale tuto technologii naucili u svych desek zalozenych na i865 zapinat, takze v takovemto pøipadì jeji aktivaci smazete vykonnostni rozdil mezi 875P a 865, za ktery byste si jinak museli pomìrnì dost pøiplatit.
to je doska s cipsetom 865PE?(sr.som bol v tom ze je to VIA? :roll: )
skus este raz nastavit ram 1:1 fsb,daj casovanie ktore zvladne(3,4,4,8 ) a potom taktuj...imho 200 by mala dat aj doska(ma agp-lock ) aj procak(prescot)si myslim ze nejake nastavenie ramky :idea:
to je doska s cipsetom 865PE?(sr.som bol v tom ze je to VIA? :roll: )
skus este raz nastavit ram 1:1 fsb,daj casovanie ktore zvladne(3,4,4,8 ) a potom taktuj...imho 200 by mala dat aj doska(ma agp-lock ) aj procak(prescot)si myslim ze nejake nastavenie ramky :idea:
Asusy s i865PE mali problemy s FSB medzi 166-200 a uz som to na fore pisal x krat treba rovno smazit na FSB200
X serie stoja vraj za nic, ktovie, mozes skusit pridat napatie do ram na 2,75 a nahodit FSB 220... nenabehne tak 210, nenabehne tak kasli na to, vykon s tym celerom aj tak nikde
X serie stoja vraj za nic, ktovie, mozes skusit pridat napatie do ram na 2,75 a nahodit FSB 220... nenabehne tak 210, nenabehne tak kasli na to, vykon s tym celerom aj tak nikde
Me like Pentium