tu sa musim priklonit k nazoru, ze Hannibal S02 bola znacne horsia
to co sa stalo v S02 by som zrhnul do 1 dielu
prehnanie vykonstruovany koniec a vystavba jedneho momentu cez seriu extremne nudnych dielov
cela fargo story a preparator zvierat, maximalne zbytocne
a bodka na konci S02 je uplna, ale uplna, blbost
ako na konci v tom lietale s Danou Scullyovou? vsak to nedava ziadnu logiku, chcel ju predsa zabit realne sa ho na sedeniach bala a zdrhla. Na nikoho to nehrali boli to len oni sami dvaja nik iny.este jeden fail ma napadol
fesna doktorka sa s nim 1. krat vyspala ked isiel ukradnut Gideona, urcite nemohol vediet ci trpi nespavostou, ci nechodi v noci curat alebo cojaviem co, ale kludne cele svoje aliby spolahol na to, ze sa v noci nezobudi
ak by si vsimla nepritomnost tak hmm cele FBI oddelenie by po nom slo oficialne
toto mi silno pripomina dextera, ked v pokrocilzych seriach krytie, alebo opatrnost v husto zastavanej oblasti neriesili
vychodiskovu poziciu mala pritom druha seria dobru, ale tym strasne silenym tlacenim do toho smiesneho zavrsenia ju deklasovali
prehodenie doktorky cez okno je tiez fajn, v prvom zabere je asi meter vpravo od okna a v dlasom momente stoji presne pred oknom, nasledne ju po tejto teleporatacii prehodi 50kg dievcina
trochu som sa rozpisal, ale ta druha seria ma tak strasne nahnevala, ze som musel nieco napisat
True Detective