Zdravim.
Mam router TP-Link 1043ND V1.8. Updatol som najnovsi FW, je tam uz aj podpora Printer.
V PC mam nainstalovy SW TP-LINK USB Printer Controller. Ten normalne tlaciaren vidi, a ma nieco ako moznost - Auto-Connected Printer.
Teda, snazi sa, aby PC komunikoval s tlaciarnou cez ten soft.
Ale nejde to.
Tlacku som musel nainstalovat cez USB port v PC - inac som ju nemal medzi tlaciarnami, a nevedel som vybrat, ktoru tlaciaren prepoji ten soft.
A ked je nainstalovana, neda sa vypnut USB port, ktory sa dam zafajkol automaticky po pripojeni k PC.
Proste, neviem ako to prpeojit, aby to slo.
Problem je ten, ze tlaciaren sa vzdy dava do modu POZASTAVENE, aj ked to ja zrusim. Zrusim, opat sa to vysvieti...
Takze neviem, co dalej s tym.
Napojenie tlaciarne do USB portu routra - nejde...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Napojenie tlaciarne do USB portu routra - nejde...
takze to hned aj updatujem..
nemam sajnu ako, ale rozbehol som to
PC sa tvaril, ze tlaciaren nevidi /aj canon soft/, ale po poslani skusobnej strany na tlaciaren windows zrazu vypisal, ze nieco instaluje, a po nainstalovani to uz ide.. cize niekedy staci aj poslat skusobnu stranu na tlaciaren, ktoru system ani soft canonu nevidi /to je proti IT logike../
nemam sajnu ako, ale rozbehol som to
PC sa tvaril, ze tlaciaren nevidi /aj canon soft/, ale po poslani skusobnej strany na tlaciaren windows zrazu vypisal, ze nieco instaluje, a po nainstalovani to uz ide.. cize niekedy staci aj poslat skusobnu stranu na tlaciaren, ktoru system ani soft canonu nevidi /to je proti IT logike../
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Pouzivam to s TL-WR1043ND. Niekedy to funguje naozaj divne. Tu TP Link aplikaciu treba pred tlacou spustit v pocitaci, on sa nejako connectne (ak si dobre pamatam, to Auto Connected zozelenie) a potom to uz frci.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
treba updatnut fw na DD-WRT, tam print server funguje rock stable
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs