Chcem kúpiť nejaké ďalšie 32GB SD karty no neviem či sa oplatí priplatiť alebo zobrať hocijaké, keď ju mám na hudbu do rádia je mi jedno či stratím dáta ale o fotky by som prišiel nerád, preto sa pýtam či máte skúsenosti s nejakou konkrétnou značkou, typom, ...
Pamäťová karta do zrkadlovky
Pamäťová karta do zrkadlovky
Ahojte, chcem sa spýtať či používate nejaký konkrétny typ, značku pamäťových kariet do zrkadlovky?
Chcem kúpiť nejaké ďalšie 32GB SD karty no neviem či sa oplatí priplatiť alebo zobrať hocijaké, keď ju mám na hudbu do rádia je mi jedno či stratím dáta ale o fotky by som prišiel nerád, preto sa pýtam či máte skúsenosti s nejakou konkrétnou značkou, typom, ...
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Re: Pamäťová karta do zrkadlovky
Priatelka ma tuto Kingston skoro 2 roky a zatial s nou nebol ani jeden problem.
ono tiež mám karty aj Adata, aj sandisk aj nejakú kingstone nájdem a zatiaľ som nemal problém
no idem teraz kupovať viac 32GB tak som chcel zistiť odporúčanú značku 
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Ale bral by som nejakú s väčším zápisom aspoň´tých 30MB/S aby to stíhalo pružne zapisovať RAW.
- Odar
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ten zapis je aj tak limitovany cache, do ktorej sa data najprv zapisu a potom idu na kartu. Pri burst by to priamo na kartu nestihalo zapisovat nikdy. Takze by som to az tak neprezival 
zatiaľ som nikdy nemal problém že by nestíhalo zapisovať pri fotení na karty Class 10 ktoré mali garantovanú rýchlosť zápisu "len" 10 MB/s a fotím vždy do RAW aj JPEG zároveň v najvyššej kvalite
akurát GoPro mi vyhodila raz chybu keď som tam dal kartu CLASS 4 ale potom znovu už išla dobre
zoberiem tie SanDisk karty jednu mám ta je v pohode tak snáď nenatrafím na "zlý" kus
akurát GoPro mi vyhodila raz chybu keď som tam dal kartu CLASS 4 ale potom znovu už išla dobre
zoberiem tie SanDisk karty jednu mám ta je v pohode tak snáď nenatrafím na "zlý" kus