: xperiu U s jednorazovým doplatkom 30 € . mesačným platením 24€ . 50 minút do všetkých sieti , SMS zadara a 2GB internet . skoro vždy tých 50 minút prevolá m a platím o dosť viac raz sa stalo aj 43 €

Najlepšie mi vyšlo keby prejdem do O2 :
huawei ascend g630 s 4-jadrami za jednorazovi poplatok 2€ . potom už len platiť za strieborný paušal 20€ mesačne . v tom by som mal 150 minút všade , sms neobmedzene a 500 MB internet - pre mňa asi malo ale za 3€ mesačne si môžem keĎ tak 1GB prikúpiť .
v postate teraz mám xperiu ARC S(xperia U bola už predaná) tu by som predal dajme tomu za 70€ cca . Som zastanca Sony telefonov keDže majú silné forum (xperiaforum.cz) a podporu cyanogenmodu a rôzných iných vrtani sa v telefone cwm recovery a podobne . U tohto Huawei modelu som si ale nie istý tým že ľudia z davu sa tiež takto venujú vývojú custom romiek na tieto telefony . Kedže všade čítam že minús telefonu je jeho malá interna pamäť tak by sa zišlo ju troška prerozdeliť lenže neviem či to na tomto modeli bude možné . myslím prerozdeliť sektory keď píše malo pamäte - niečo ako tu v bode 1. http://www.zteblade.szm.com/gen1-gen2.htm .
N a tomto telefone má puta hlavne 4-jadro veľká kapacita baterky (na tu cenu) , display , a aj foťak . to u sony v tejto cene nezoženiem s takým paušalom . preto ďakujem ak sa niekto vyjadri

Edit: inak pamäťovku samozrejme mám 16GB ale niektoré telefony nedokážu niektoré aplikacie presuvať na SD kartu a to by ma sralo počuvať ako si do telefonu môžem inštalovať len pár aplikacii a bude ešte aj mrznuť