Ahojte
Pouzivam SERVIIO, nejdu mi v nom spustit externe titulky, a prave som kupil novy televiyor SAMSUNG 5030 a na vacsine filmov mi prestal ist zvuk, neviete mi poradit ako to vzriesit, alebo iny DLNA server ktory dokaze prehrat aj ext. titulky ????
DLNA prosim o radu....
DLNA prosim o radu....
CPU : Intel Core i5 3570K - 3.4GHz CPU COOLER : GELID Solutions Tranquillo revize 2 MB : MSI Z77A-GD65 GAMING RAM : Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance Low profile VGA : GIGABYTE HD 7970 Ultra Durable OC 3GB HDD : Seagate Barracuda 7200.12 500GB s Advanced Format SSD : Intel 520 120GB SSD PSU : SEASONIC X-660 80 Plus Gold 660W Retail CASE : FRACTAL Define R4 Black Pearl USB 3.0
Re: DLNA prosim o radu....
Len mensia technicka otazka, zapinas si tie titulky potom na TV? Ja mam sice Panasonic, ale mozno to je tak aj na Samsungoch, ze treba v menu pri kazdom filme titulky zapnut. Neprehrava ti titulky iba pri urcitych suboroch (.av, .mp4, ...) alebo pri vsetkych? Aky profil mas nastaveny v Serviio na tvoju telku?
Spoiler: ukázať
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Re: DLNA prosim o radu....
Ja to robím tak, ze titulky si priamo vložím do filmu cez program mkvmerge, je to jednoduché, trvá to chvíľku, potom nemáš problém v žiadnom filme
Spoiler: ukázať