Potrebujem pre mamu poskladat PC, s ktorym moze internetovat, prehravat videa, pozerat fotografie, sem tam cosi napisat. Teraz pouziva sluzobny notebook, nakolko pojde do dochodku, tak on pride. Samozrejme je to sunka, takze akykolvek low-end dnesnych pocitacov bude vykonovy posun. Monitor netreba, ten ma (DVI). Tak isto klavesnicu, mys. Musi tam byt wifi karta, pretoze PC ma v obyvacke, router je v izbe oproti cez cely byt (2 zelezobetonove steny, vzdialenost cca 15 m). Bude to postavene na stole, preto som zvolil cosi mensie. Je mi jasne, ze mini tower od Fractal-u by vyssiel lacnejsie, asi aj mATX doska, ale postavit na stol mini tower mi pride dost zle

Tu je prvy nastrel, co sa mi pozdava
http://www.tichepc.sk/Kosik?arg1=MTU4OD ... oxfA%3d%3d
Potreboval by som to "ucesat". Mozno CPU sa oplati iny, pripadne doska. Zdroj som tiez len tak bachol "z brucha". Ciel je samozrejme znizit podla moznosti cenu

Rozmyslal som aj nad NUC, ale trochu ma odradza moznost vymeny komponentov do buducnosti. Predsa v tomto vyhodim za par rokov dosku, CPU, RAMky a zvysok sa da pouzit dalej. Navyse cenou som sa dostal snad este vyssie, nakolko treba k NUC dokupit RAM, disk, wifi modul.
Dakujem za vsetky konstruktivne pripomienky. Kludne to aj cele prestavam. Som otvoreny akymkolvek navrhom, ktore stoja za zvazenie.
Dik.