záložný zdroj
záložný zdroj
Čaute potreboval by som poradiť pri kúpe záložného zdroja chcel by som niečo od značky APC a premýšľal som nad APC Power Saving Back-UPS Pro 900 ale nie som si istý či by som nepotreboval 1200 vku. Budem ho využívať na moju pc zostavu (zdroj Seasonic G series 550W GPU: MSI N770 MB: ASUS Z97I-plus CPU: intel i5 4670k SSD cruical 240gb + 500gb WD black, opticka mechanika) , monitor. Tieto veci budú pripojené ale nepotrebujem aby boli zálohované batériou repro k pc + nejaké drobnosti ako je switch. Nepotrebujem aby pc bežal hodinu stačí nech ho viem v pokoji vypnúť.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: záložný zdroj
ja mam toto: https://www.alza.sk/apc-back-ups-es-700-d140494.htm
pozri mi do podpisu, vsetko co je tam uvedene je napichane do toho + 15W odber ma opticky modem a wifi router .. utiahne to tak 3-4 minuty, cize vypnut stiham
komunikacia cez USB funguje tiez (bez softu ako notebookova bateria, so softom ako UPS) a ked nahodou prave niesom pri PC tak sa sam hibernuje ak dochadza stava
pozri mi do podpisu, vsetko co je tam uvedene je napichane do toho + 15W odber ma opticky modem a wifi router .. utiahne to tak 3-4 minuty, cize vypnut stiham

Spoiler: ukázať