Pomoc s novým paušalom a telefonom

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Re: Pomoc s novým paušalom a telefonom

Príspevok od používateľa killswitch »

spencer napísal: a on že ale v o2 ho musíte splacať akoby cez quatro v mesačných poplatkoch.
lebo v telekome telefon nezaplatis v pausalnych platbach pocas dvoch rokov,ze:-D ti priehradkari su fakt blbci..
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa scream »

platis ale jemu povedali , ze TO ISTE mu vedia ponuknut nie ze lepsie :D
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, Sapphire pulse 9070 15g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
spencer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa spencer »

chlapci neska tam zájdem odar chápem čo chceš povedať ale uvažoval som nad tým takto , mal som ukecanú bývalu ešte aj tento rok a furt sme volali , vtedy som mal o2 na faktúru koľko prevolam toľko zaplatim , faktury chodili okolo dvacky furt sa dívam šak to keĎ si aktivujem paušal v telekome tak dostanem v tej cene aj volacie minúty navyše internet a neobmedzené sms - tie ja vyžadujem napíšem ich dosť a keby to premietnem do normálnej faktury fakt by som dvacku prekročil :) . tak si vravím zoberem paušal a xperia u je k tomu jednorázovo za 22€ . tento paušal mi bude končiť ale mojich 50 minút voľnych bolo nakoniec tiež malo pri nej :D , tak teraz chcem tak 150 minút tam sa s istotou vlezem a mám to za dvacku a keby ten telefon za jednorázovych 2€ tak je to super voľba . ale ak to tak neni tak asi prejdem na klasiku faktury ako vy chalani bez viazanosti a podľa toho koľko mi vídu mesačné platby budem uvažovať či ísť zas do paušalu a niečo na tom ušetriť a dostať viacej minút a neobmedzené sms alebo ostať na faktúrach o ktorých viem že moc nepretelefonujem tak moc ani nezaplatim .
Spoiler: ukázať
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx BlackCPU :Intel Core i5 10300H Comet Lake RAM : RAM 24GB DDR4GPU : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GBSSD : SSD 512GBHDD :1000 GB HDD Sound cardFiiO E10 OlympusOS : Windows 10 64-bit Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš :evolveo wm430
spencer
Používateľ
Používateľ

takže bol som v o2 zisťovať a snoriť .... takže ten týpek z telekomu je magor lebo ani nevie čo ponúka konkurencia a tlačí to ostatným do hlavy , takže je to tka prvýkrát zaplatíte 2€ a potom už len 20 € paušal žiadné extra platenie každy mesiac za telefon , viazanosť nie je , len na ten telefon , stačí ho doplatiť aj jednou splatkou a môžte u nich skončiť alebo aj viacero iných splatok si navrhnuť ak už s nimi nechcete ísť ďalej . pôjdem do toho dnes som videl ten telefon na živo a je dosť veky ale pekný myslím že taký kúsok využijem . no a pri prenose čísla cez e-shop je údajne každý mesiac počas tridsiatich mesiacov odrátanych z faktúry 5€ .
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx BlackCPU :Intel Core i5 10300H Comet Lake RAM : RAM 24GB DDR4GPU : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GBSSD : SSD 512GBHDD :1000 GB HDD Sound cardFiiO E10 OlympusOS : Windows 10 64-bit Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš :evolveo wm430
srebalat
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 10. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa srebalat »

to si si fakt nevedel pozriet link ktory som ti este dokonca skopiroval tu do temy? ten telefon budes splacat O2 cez spolocnost CFH(mas to tam aj niekde uvedene) s tym ze vysku splatky toho telefonu ti budu mesacne odratavat vo fakture vo forme zlavy, ak budes chciet od nich odist budes im musiet ten telefon vyplatit, takze na jednej strane to v podstate nie je az tak neviazany pausal pri kupe s mobilom, pripadne na druhej strane ta nebude ten telefon stat len tych tvojich 2€.. kapis to :rolleyes:
ale viac-menej uz vies o co ide a pri prechode a uplatneni toho bonusu to nie je zla volba, aj s tym telefonom, len sa viac-menej zaviazes ak budes chciet mat dotovany telefon, cize v podstate klasika.. btw sucasny operator ti nafakturuje este za prechod do O2 osem ecok..
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1
spencer
Používateľ
Používateľ

kokos srebalat nehnevaj sa ale ja tomu čo tam oni napísali ale aj ty nechápem :D , proste stále si myslím že pokiaľ s nimi vydržím tie dva roky dajme tomu tak to funguje tak nazačiatku 2 € za g630 a už len 20€ každý mesiac prejdú dva roky a môžem ísť inde . ak to takto nie je tak skús mi to napísať ako keby si išiel paušal brať maly chlapec s mentalnou vadou diky :(
srebalat
Používateľ
Používateľ

ja to skusim co najjednoduchsie zhrnut, ten strieborny pausal(150min + neobmedzene sms + 500mb net) by si mal za 15€ pri odratani bonusu za prechod(inac stoji 20€), cize rozdiel tych 5€ ti budu odpocitavat mesacne z fakturu po dobu 30tich mesiacov(to je ten bonus 150€(30mesiacov x 5€)..

pri tom striebornom pausale je zlava na telefon 168€, cize napr. ten telefon co chces ty stoji 170€ takze zaplatis za neho v podstate len rozdiel tych sum, cize 2€, ALE s tym ze tych 168€ sa ti rozrata ako zlava z pausalu co mesacne vychadza 7€(168€/24mesiacov), ktore v podstate ak budes platit ten pausal v O2 po dobu tych dvoch rokov ta nemusi zaujimat lebo to uvidis len ako minusovu polozku na fakture, cize tam budes mat napisane nieco v zmysle ze zlava z telefonu minus 7 ecok..

ak by si sa rozhodol odist od nich skor ako pocas tych dvoch rokov tak doplatis si alikvotnu cast toho nesplateneho telefonu(cize napr. po roku zrusis ten pausal, naco mas v podstate narok, takze doplatis 84€(12mesiacov x 7€) za ten telefon, cize vzdy zostavajuci pocet splatok za ten telefon do konca tych dvoch rokov.. ono ten telefon budes brat akoze na splatky v quatre, budu ta teda aj posudzovat v quatre ci si to mozes zobrat na splatky, cize ak si niekde v bankovkach alebo nebankovkach neplatic, pripadne mas na svojej adrese nejakeho alebo podobne tak ti to ani nemusia dat v quatre na splatky ten telefon..

hadam ti to uz je jasne.. kludne zober tu ponuku, za 15€ je to dobry pausal a ak ho budes platit dva roky tak mas aj telefon za tie dva ecka ;)
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
spencer
Používateľ
Používateľ

Ďakujem ti za trpezlivosť už rozumiem :) len má mrzí ze nestihnem ten bonus :( lebo je dokonca mesiaca a ja mám zmluvu s telekomom do 23.10
Figio
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Figio »

urcite by sa ti oplatilo pockat na vianocne ponuky, mesiac navyse by ta nezabil :-)
VZDY predavam aj inde
srebalat
Používateľ
Používateľ

poslednych par rokov uz ani toto moc neplati, tie vianocne ponuky stoja za Hcko.. ale ak chces tak pockaj, ale moc by som nepocital s tym ze to bude nieco svetoborne.. ale vlastne ak neziskas ani ten prestupovy bonus tak mas obycajnu ponuku, takze mozes pockat, nic tym nestratis..
Figio
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Figio »

to ej pravda, ja som dobru ponuku aj s bonusom za prenos vychytal pred dvoma rokmi, tento rok ani nedufam v nieco svetoborne..

telefon mam kupeny za hotovost taky ako vyhovuje mne, lebo ta ich ponuka stoji za prd (hlavne tie cennikove ceny telefonov :hysterical: )

v podstate co chcem je +- 150 minut, neobmedzene SMS/MMS a aspon 1Gb net..to mam teraz v orange za 20 eur..cize mi staci ked ostanem sumou do 20 eur ale bez viazanosti...alebo za 20 s viazanostou a k tomu nejaky fon na ktorom zarobim aspon 100 eur (cize napr. s4 mini za 80eur).. ale ako momentalne pozeram, zlava z telefonu je 4x mesacny poplatok, cize napr. s4 mini ktory stoji novy 220 eur by som mal pri dvojrocnej viazanosti s pausalom za 20 eur za krasnych 220 eur :facepalm:
VZDY predavam aj inde
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa d3Xter »

sestra isla do telekomu zrusit Mkovy pausal a odisla s Xs pausalom :D neobmedzene vecerne a vikendove volania vramci telekomu, neobmedzene sms a volania na tri lubovone telekom cisla, neobmedzeny net v mobile a este 50 minut do vsetkych sieti :D mesacny poplatok nejakych 12-13e z toho 3e mobil a este dostala vernostnu zlavu 10% :D tazke oplati sa prejst do telekomu a povyhrazat sa im ze chce ist inam :) tetuska za pultom vytocila dalsiu tetusku a pausal bol na svete :D...len dalsia vec co ma na telekome stve su ich tie "normalne" prve faktury do ktorych zauctuju vsetko co naslubovali ze je zadarmo :good: :facepalm: a zase treba ist do telekomu spisat reklamaciu zaplatit enormne vysoku fakturu a v dalsom mesiaci to odrataju...
spencer
Používateľ
Používateľ

no ja terza zatiaľ čakám a uvidíme ak nepodniknú niečo takéto tak budem len rád že idem odtiaľ do riti , pri paušale čo som si dva roky dával mi vraví že ale máte tam na tri mesiace v tom zadarmo volania na 3 čísla a po troch mesiacoch buď mi budú učtovať nejaké eura za tú službu alebo ju musím odhlasiť , vravím že tak ja ju nepotrebujem tka nech mi ju nedáva , samozrejme som ju musel prijať na silu tak dobre teda a po troch mesiacoch dofrčím že to chcem zrušiť oni že fajn a zrušili to samozrejme v neskorších fakturách asi tak 3 do zadu som si všimol že celú dobu som za tu službu platiť 3€ alebo 4 . takže takýto smradi tam ťahajú za golier :furious2:
spencer
Používateľ
Používateľ

zdravím ve spolek len chcem aktualizovať že som teda prešiel do o2 , za prenos čísla mám automaticky bonus tých 150 € to znamená budem platiť o 5 € menej mesačne po dobu 30 mesiacov takže 15 € . je tam 150 min do všetkych aj zahraničných sieti , neobmedzené sms , 500 MB internet , za príplatok 3 € mám Ďalšie 1GB dát . telefon Huawein g630 som mal za 2€ jednorázovo a musím ted auznať zatiaľ to vizerá byť poriadná zmena oproti xperia ARC S takže spokojnosť akurát je to veľké riadne ale tka chcel som veľkú obrazovku to je potom jasné že to má rozmery . diki všem za reakcie root hotovy behom 5 min za pomoci apky towelroot .

Návrat na "Nákupná poradňa"