Samsung micro SDXC 64GB Class 10 EVO a Samsung micro SDXC 64GB Class 10 PRO a ma to vyznam vrazit tolko penazi do tej karty ked ADATA Premier Micro SDXC 64GB UHS-I je o viac ako plovicu lacnejsia. peniaze nie su problem ale ked to ten tablet nevyuzije tak preco neusetrit
Karta do tabletu
Karta do tabletu
zdravim mam tablet Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 32GB, a chcem kupit pamatovu kartu. neviem sa rozhodnut medzi
Samsung micro SDXC 64GB Class 10 EVO a Samsung micro SDXC 64GB Class 10 PRO a ma to vyznam vrazit tolko penazi do tej karty ked ADATA Premier Micro SDXC 64GB UHS-I je o viac ako plovicu lacnejsia. peniaze nie su problem ale ked to ten tablet nevyuzije tak preco neusetrit
MB MSI P67A-GD65, i5 2500K, MSI GTX 570 OC, Corsair 520W, Corsair Vengence 8Gb/1600MHz, Crucial SSD MX100 256 GB + HDD 750GB a 1T, SB Creative Xi-Fi fatal1ty extreme gamer pro, H2O na cpu, gpu a chipsete
Re: Karta do tabletu
Ten tablet rychlejsiu kartu nema ako vyuzit, raz na nu hodis veci a len ich potom citas, kde urcite nie je obmedzenim rychlost citania karty ale skor hw/androis.. Ber adata, neni o com
VZDY predavam aj inde