Tak konečne som sa dostal k pc ( v práci ) a touto cestou by som rád založil moju vlastnú tému o prerábke mojej zostavy a celom samotnom priebehu zmien. Možno že to niektorých vôbec nenadchne, ale pevne verím že sa nájdu ludia ktorí si to ocenia popr. dostanú inšpiráciu a vrhnú sa do niečoho podobného . Ospravedlňujem sa za kvalitu prvotných fotiek ale mám pokazenú zrkadlovku tak snaď dovtedy zoženiem niečo viac "profi" prevedením macra.

....anyway
Trvalo mi dlho kým som sa rozhodol aké komponenty, ktoré by spadali, ladili najviac keďže som bol rozhodnutý že si vyskúšam kombináciu červeno-čiernej + Fractal Design Define R4 White widow .
Zhruba v krátkosti čo je potrebné vedieť, čo plánujem prerobiť behom nasledujúcich dňoch, moje očakávania a mini final conclusion
>>>
Použité komponenty : I5 4690K ; Asus Maximus VI ; Kingston Hyper X 2x4Gb DDR3 2133 ; Seasonic X 650 ; WD Caviar Black 1TB ; Sapphore reference R9 290X ; Corsair H105 ; Accelero Xtreme 4 + homemade VRM cooling a vela vela fanov od Noctua (sive prevedenie)
V pláne mám zdokumentovať a spraviť :
- Odhlučnenie celej skrinky a vytlmenie nepotrebných miest pre airflow
- Výmenu fanov za Noctua, vyriešenie prietoku vzduchu, výmena fanov na vodnom chladení.
- Nastavenie all in one vodníka od Corsair, model H105 a menší test pre tých, ktorí si myslia že je to najhoršia kúpa planéty.
- Výmenu chladiča na GPU za xtreme 4 + vyriešenie VRM "aka" homemade
- Flexovanie kompletnej kabeláže pre napájanie dosky a GPU. (red, black, white)
- Odmontovanie HDD boxu, rezanie podla potreby.
- Na záver pretaktovanie CPU, GPU, benchmarky, test hlučnosti aaa vela vela fotiek

Na začiatok aspoň jedna foto, rozobratá skrinka, vybratý košík pre HDD, odmastený plech pre lepenie odhlučňovacej peny.

PS : Ďakujem Gabovi za rýchle dodanie skrinky a možnost doručenia aj v sobotu .
UPDATE ešte dnes