Aj ked mam casu na hranie zalostne malo, aj tak ma ta predstava upgradu bavi, tak skusam. Bud sa to bude dat, alebo kaslem na to

Co mam:
MB Biostar TP35D2-A7, ma to LGA775, 1333MHz, PCI-Ex16, DDR2 do 1066MHz. Cipset je P35.
Ked som ju kupoval, patrila k TOP vo svojej triede (samozrejme pri co najlepsom pomere cena/vybava/vykon). Najradsej by som MB nemenil, predstava je vymenit CPU (mala by podporovat starsie 4-jadra) a VGA, dokupit RAM a ideme

VGA sa vymenit musi, najradsej nieco s minimalnou spotrebou ale vykonom adekvatne k odporucanemu CPU, najlepsie bez nutnosti menit PSU. Ten je Seasonic 350W 80gold ci ako sa to oznacuje...
Neviem kolko RAM treba na BF3/BF4, rozmyslal som s UPG z 2GB aspon na 8GB.
Upozornenie: nie som TOP Gamer, hram sa tak 6h tyzdenne, na LCD 19" s rozlisenim 1280x1024

Taktiez v pohode znesiem, ked nebudem hravat na ULTRA KILL MEGA detailoch, kludne staci nejake Medium, hlavne nech to ide plynule (nepotrebujem 120 FPS na FullHD rozliseni...).
Viem, ze v hracskej komunite divne "low" poziadavky, ale mne to takto staci. Skutocne sa hram len malo na odreagovanie, a uz ma ten BF2 zacina nudit (malo serverov, stale tie iste mapy dookola...).
Dakujem!