PC naštartuje, monitor píše NO SIGNAL
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
PC naštartuje, monitor píše NO SIGNAL
Ahoj,
Keď zapnem PC, roztočí sa FAN CPU, avšak monitor vypisuje No signal, skúsil som vybrař a znova založiť ram, CPU, GK je integrovaná na doske, zapojené do VGA.
Doska je http://www.alza.sk/gigabyte-h81m-s2v-d2166292.htm
cpu http://www.alza.sk/intel-pentium-g3258-d1634596.htm
RAM neviem,
Monitor je funkcny, teraz som ho pouzival ku notasu.
Nejaké rady?
Ďakujem vopred, už som zúfalý, skúšal som aj reset BIOSu a nič.
Keď zapnem PC, roztočí sa FAN CPU, avšak monitor vypisuje No signal, skúsil som vybrař a znova založiť ram, CPU, GK je integrovaná na doske, zapojené do VGA.
Doska je http://www.alza.sk/gigabyte-h81m-s2v-d2166292.htm
cpu http://www.alza.sk/intel-pentium-g3258-d1634596.htm
RAM neviem,
Monitor je funkcny, teraz som ho pouzival ku notasu.
Nejaké rady?
Ďakujem vopred, už som zúfalý, skúšal som aj reset BIOSu a nič.
Re: PC naštartuje, monitor píše NO SIGNAL
Ramku mas iba jednu alebo dve? Skusil by som ich vymenit v slotoch, popr najprv vyskusat zapnut iba s jednou atd..
Alebo skus si od niekoho poziciat ext grafiku a ak pojde, tak RMA dosky.
Alebo skus si od niekoho poziciat ext grafiku a ak pojde, tak RMA dosky.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Ok, to ma aj napadlo, bohužiaľ, mám len jendu ramku pri sebe a žiadnu GK, zajtra teda skúsim si požičať od niekoho dané komponenty.
Skus este teda dat tu ramku do druheho slotu.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Skúšal som, nepomohlo, zabudol som napísať
Ok, vyskusaj tu grafu a daj vediet.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
skusil si vymazat aj bios?
poodpajat vsetko z dosky, a nechat spustit len dosku+procak+ram+vga /najprv len s integrovanou, potom s externou/
prip. ak nepojde, zapojit cez DVI/hdmi? ktovie...
poodpajat vsetko z dosky, a nechat spustit len dosku+procak+ram+vga /najprv len s integrovanou, potom s externou/
prip. ak nepojde, zapojit cez DVI/hdmi? ktovie...
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Dnes budem skusat dalej, skusim tam zapojit externu GK + vymenit ram.
imho je na 99% doska kaput. Mne robil PC to iste, vylucovacou metodou to padlo na dosku.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Vecer ked pridem domov, skusim este tu externu GK + ine vystupy na monitor + zmena RAM a uvidim, hadam nebude doska kaput, ak ano, ide na RMA. Ako je to s Alzou ? Menia rovno kus za kus ? Vcera sa to kupovalo .
menia kus za kus ale mne graf. karta prisla az po 2 tyzdnoch, aj ked je pravda, ze ja to reklamoval po cca mesiaci pouzivania. Este jedna vec to moze byt, zdroj si skusal iny? Aky tam je teraz? A kedze je to nove PC, nezabudol si na nieco pri skladani? Vsetko si dobre pozatlacal, zapojil? Pripadne skus komplet vsetko odpojit a zapojit znovu, aj vonku z bedne ak sa da, ci sa ti doska neskratuje o bednu.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- beggar
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Feb, 2005, 20:00
Ak si neupgradoval bios, podporuje ta doska s default bios-om ten pentium (haswell refresh)?
cpu AMD Ryzen 7 3700X, mb ASUS Crosshair VI Hero, ram ADATA XPG Gammix D10 32GB, gpu GeForce RTX 3060 Ti
beggar to prvé hneď napadlo aj mňa ale tá doska podporuje automaticky Haswell refresh
najprv daj reset bios a skús znova, nevieš čo nastavovali pred tebou ľudia kým k tebe prišla a daj vedieť ako či ide alebo nie
najprv daj reset bios a skús znova, nevieš čo nastavovali pred tebou ľudia kým k tebe prišla a daj vedieť ako či ide alebo nie
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Všetko je komplet nové okrem RAM.
Problém fixnutý, bolo to tou RAM, vymenená, všetko by malo fungovať. Ďakujem za rady, ide sa na inštalácie.
Problém fixnutý, bolo to tou RAM, vymenená, všetko by malo fungovať. Ďakujem za rady, ide sa na inštalácie.