caute,
hladam nejaky software, ktory by mi robil screenshoty urcitej casti obrazovky. ide mi o to, ze potrebujem spravit viacero screenshotov z roznych nastaveni jedneho programu, ale nechce sa mi kazdy jeden potom rucne osekavat na pozadovanu velikost a vyrez , ktory potrebujem. pripadne nenapada vas nejaky sposob, ako to urobit inak? robit normalne screenshoty a potom ich v nejakom editore davkovo orezat?
Program na screenshoty
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Program na scrennshoty
Aky mas OS? Vo Windowse 8 das ALT+PRINT SCREEN a vlozis do editora, ulozis. Finito.
Doporucujem Greenshot. Vie robit screenshoty celeho okna programu (okrem ineho). A da sa nastavit tak, aby po stlaceni klavesovej skratky aj automaticky screenshot ulozil do predvoleneho adresara.
Takze sa netreba hrat s vkladanim do editora, orezavanim a ukladanim
Takze sa netreba hrat s vkladanim do editora, orezavanim a ukladanim
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
a kto mi oreze tu cast screenshotu, ktoru potrebujem?lithrai napísal:Aky mas OS? Vo Windowse 8 das ALT+PRINT SCREEN a vlozis do editora, ulozis. Finito.
raul: ja prave nechcem cely program, ale len malicky vyrez.
edit: tak greenshot to vie, dakujem velmi pekne
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ShareX, spravi sa ti crop, automaticky ulozi a ked si nastavis tak aj uploudne kam len chces
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Program na screenshoty
Skusal si pouzit "screenshotovac" zabudovany vo Win 7 a vyssie? Nie je to samozrejme advanced nastroj s milion moznostami, ale zakladne veci ako snimok celej obrazovky, okna alebo vlastneho vyrezu dokaze.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja pouzivam OneNote, dam win+shift+s, oznacim cast ktoru chcem skopirovat a vlozim do clipboardu, nasledne ulozim v irfanview. pripadne da sa pouzivat len irfanview, ale onenote mi pride rychlejsi kedze bezi neustale
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
ak mas na mysli snipping tool, tak ten si nepamata polohu posledneho vyrezu a pri kazdom screenshote to robit rucne prave nechcem. rovnako neviem, ci toto umoznuje onenote._Mato_ napísal:Skusal si pouzit "screenshotovac" zabudovany vo Win 7 a vyssie? Nie je to samozrejme advanced nastroj s milion moznostami, ale zakladne veci ako snimok celej obrazovky, okna alebo vlastneho vyrezu dokaze.
greenshot je super. pamata si vzdy ten vyrez, ktory som mu zadal, stlacim len klavesovu skratku a automaticky mi to uploadne na dropbox