Smartphone Samsung Galaxy S5 alebe LG G3
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Smartphone Samsung Galaxy S5 alebe LG G3
a kde konkretne ti 1.3gb volnej ram nestacilo?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- A ty vies o tom,ze smartfony maju integrovanu grafiku ???loleqboleq napísal:3,0GB RAM - 200MB (pevne zarezervované, neukáže ich pri zapnutom telefóne = 2,8GB
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
takže mi chceš povedať, že adreno 330 v note 3 žralo 700mb a adreno 330 v 1+1 žerie len 200mb ?
ide mi o tie čísla
a 1,3GB je dostatok, no stačilo zapnúť niečo, čo zobralo aj 500mb ram a ako ďakujem pekne za tak zasvinenú ramku
ide mi o tie čísla
a 1,3GB je dostatok, no stačilo zapnúť niečo, čo zobralo aj 500mb ram a ako ďakujem pekne za tak zasvinenú ramku
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
sa tu hadate kvoli blbostiam ... tak ako uz bolo pisane autor by sa mal zamysliet ci naozaj chce tie mobili co postol alebo ci si uz nerozmyslel o inych napr. http://mobilne-telefony.heureka.sk/leno ... tAodSxkAuQ ... alebo sony Z3 ...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
alebo xiaomi mi3 16gb aj s dhl za 260€ a podobne
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Pokial by si vedel nieco o Androide, tak by ta prestali zaujimat blbosti ako "kolko volnej ram mam".loleqboleq napísal:takže mi chceš povedať, že adreno 330 v note 3 žralo 700mb a adreno 330 v 1+1 žerie len 200mb ?
ide mi o tie čísla
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
tak toto si rád nechám vysvetliť, lebo tu nejde len o to, koľko voľnej ram mám, ide o ten počet procesov na pozadí, ktoré to žerú, ide o to, že tu sa robia rozdiely medzi optimalizovanými distribúciami a a touchwizom s desiatkami nanútených appiek, s ktorými súvisia DESIATKY zbytočných procesov
to je akoby na čo kupujeme grafiky od asusu, keď oveľa lacnejšie tu máme gainwardky...no tu dokonca je to skôr na štýl, že máme dva monitory papierovo rovnaké, jedno je od eiza alebo necu a druhý od aceru alebo nejaký polotovar, pričom to eizo/nec bude ešte lacnejšie...
späť k telefónom, aby som ešte.nezabudol...tak ako padá hodnota samsung telefónov každým mesiacom je neuveriteľné, dnes stojí 700€ a zajtra stojí 350€
a skúste ísť na android fóra a prečítať si o samsungoch, ja som nevidel ešte fórum, kde polovica ľudí nemá problémy
ešte aktualizácie...kúpil som note v decembri, pričom mal 4.3 android...ktorý už bol od vydania, prvé updatey prišli po pár mesiacoch, ktoré nič neriešili a to pozor, na slovensko/česko update-y prichádzali pol roka po vydaní
to je absolútna drzosť, ja byť nejaký "úrad spravodlivého jednania", tak zalejem samsung saklnkciami, z ktorých sa už nepostaví
to je akoby na čo kupujeme grafiky od asusu, keď oveľa lacnejšie tu máme gainwardky...no tu dokonca je to skôr na štýl, že máme dva monitory papierovo rovnaké, jedno je od eiza alebo necu a druhý od aceru alebo nejaký polotovar, pričom to eizo/nec bude ešte lacnejšie...
späť k telefónom, aby som ešte.nezabudol...tak ako padá hodnota samsung telefónov každým mesiacom je neuveriteľné, dnes stojí 700€ a zajtra stojí 350€
a skúste ísť na android fóra a prečítať si o samsungoch, ja som nevidel ešte fórum, kde polovica ľudí nemá problémy
ešte aktualizácie...kúpil som note v decembri, pričom mal 4.3 android...ktorý už bol od vydania, prvé updatey prišli po pár mesiacoch, ktoré nič neriešili a to pozor, na slovensko/česko update-y prichádzali pol roka po vydaní
to je absolútna drzosť, ja byť nejaký "úrad spravodlivého jednania", tak zalejem samsung saklnkciami, z ktorých sa už nepostaví
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ktory android fone nepada rychlo na cene ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
lenže pozor, je iné 10-20% a kľudne 40-60% ceny
Ved jasne. Na to ze ho predas za nejaku dobru cenu o rok-dva mozes zabudnut.
Zatial som v stave ze android nikdy viac. Ked ma sklame aj iphone tak si kupim tlacidlovy Samozrejme nie nokiu za 40e.
Zatial som v stave ze android nikdy viac. Ked ma sklame aj iphone tak si kupim tlacidlovy Samozrejme nie nokiu za 40e.
.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
loleqboleq dobre taras, vsetky android fony padaju na cene, isto nie ze 700e jeden den a na druhy 350e.
Galaxy S4, S5 stala 700e, iphone 5 tiez, LG2 okolo 500-600e. Klesli po pol roku a viac. S4 ked vysla stala 600e, po roku isla v pohode kupit pod 400e apod.
To iste s terajsim iphone 6, z kvazi nedostatku predavaju po 1200e, pricom znami doniesol z US iP6 Gold 128GB za 850$ co je 670e. Prirodzene iphony padaju pomalsie na cene.
Teraz tu idete vo velkom tlacit cinu, ale co ked niekto chce lokalny support, zaruku a zobrat na pausal ? a? Tiez mi neni po voli touchwiz, ale 15 min a je tam flashnuta google play edition rom prides o zaruku, ale to iste mozes spravit a kupit rovno GE edisn.
Galaxy S4, S5 stala 700e, iphone 5 tiez, LG2 okolo 500-600e. Klesli po pol roku a viac. S4 ked vysla stala 600e, po roku isla v pohode kupit pod 400e apod.
To iste s terajsim iphone 6, z kvazi nedostatku predavaju po 1200e, pricom znami doniesol z US iP6 Gold 128GB za 850$ co je 670e. Prirodzene iphony padaju pomalsie na cene.
Teraz tu idete vo velkom tlacit cinu, ale co ked niekto chce lokalny support, zaruku a zobrat na pausal ? a? Tiez mi neni po voli touchwiz, ale 15 min a je tam flashnuta google play edition rom prides o zaruku, ale to iste mozes spravit a kupit rovno GE edisn.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
presne ako hovoríš, kúpiť samsung znamená vysokú pravdepodobnosť, že nahranie odladenejšej rom ti zruší záruku a to je podľa mňa obrovský dôvod, prečo nie
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ku LG G3 len tolko, ze niektore z uvedenych veci su silne subjektivne. Napriklad ten lag - ja ho prilis nebadam, ale zas ja som na ziadnom Androidackom telefone nikdy stock launcher nepouzival - nainstalovanie Nova Launcheru je prva vec, ktoru robim na novom telefone. Stock launcher u LG G3 je bohuzial dost tragicky, takze cely ten lag moze byt sposobeny prave nim. Tiez som pri browsovani po nete videl problemy s prehrievanim (paradoxne moj LG G3 hreje radovo menej nez HTC One co mi umrelo pred mesiacom), prilisnym umelym zaostrovanim pisiem pri urcitych kombinaciach farby textu a pozadia (s mojimi ocami to uz nevidim),... Cez vikend navyse pribudlo uz aj custom recovery takze coskoro budu plnohodnotne custom ROM aj pre LG G3.
A preto radsej radis kupit Cinu, kde reklamaciu (ktora ani nevies ako dopadne) musis riesit so zahranicim, hej?loleqboleq napísal:presne ako hovoríš, kúpiť samsung znamená vysokú pravdepodobnosť, že nahranie odladenejšej rom ti zruší záruku a to je podľa mňa obrovský dôvod, prečo nie
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
čo ja viem, tak číňankovia sú spoľahlivejší a rýchlejší ako slovenské servisy (v 90% prípadov výmena za nový kus)...to som ešte nespomenul samsung servisy...britex je legendou
ale mňa už vynechajte z tejto frašky, mám to potvrdené od ľudí, ktorí mali viacero platforiem a roky už v tom plávu a ja ? môžem sa len zasmiať, keď vidím niekoho s nevkusnými, lacnými plasťákmi v podaní Ťamťungu
ale mňa už vynechajte z tejto frašky, mám to potvrdené od ľudí, ktorí mali viacero platforiem a roky už v tom plávu a ja ? môžem sa len zasmiať, keď vidím niekoho s nevkusnými, lacnými plasťákmi v podaní Ťamťungu