Ahojte, snáď to môže byť v tejto sekcii, potrebujem dokúpiť nejaké baterky (2-4ks) do GoPročka a chcem sa poradiť, aké máte skúsenosti, kúpiť niečo z ebayu (amazonu a pod.), ak áno ocením konkrétneho predajcu nakoľko čo som kúpil 2 baterky asi rok dozadu tak oproti originálnej stoja za cock + potrebujem nejakú nabíjačku kde sa dajú nabíjať 2 baterky naraz (prípadne aj 3). Pozerať ten ebay alebo kašlať na to a objednať originál?
PS: neviete či baterky z gopro3 pasujú do novej 4 black?
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONEiPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
do 4 pasovat nebudu.
ja mam z ebayu viac kusov aj roznych vyrobcov a nemal som problem, 1300 mAh vacsinou. pozeral som v historii tak seller bol: wetech-batteries ale uz ho neviem najst... uz asi neni.
no skúsim teda ešte tie ebayove otestovať, zameriam sa na 1300mAh lebo tie čo som objednal boli 1600, neviem či nie až 1800 (vraj) ale vôbec sa mi to nezdá, vydržia omnoho menej oproti originál baterke ale tak zas aj stali omnoho menej
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONEiPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
jop presne tie som pozeral na ebay a predával ich nemecký predajca tak by mohli byť relatívne rýchlo doma, akurát boli kúsok drahšie od iných sa mi zdá